07.11.2013 Magazin Haberleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

İddialar Doğru Çıktı, Boşanıyorlar!

Miranda-Kerr-ile-Orlando-Bloom-300x170.jpg

Bir süredir ilişkilerinin iyi gitmediği ve ayrılacakları konuşulan Miranda Kerr ile Orlando Bloom hakkındaki iddialar doğru çıktı.E!Online’ın haberine göre magazin basınının “KerrBloom” adını taktığı çift evliliklerini bitirme kararı aldı.Bloom’un sözcüsü çiftin bir kaç aydır ayrı olduğunu söyleyerek iddiaları ‘ilk elden’ doğrulamış oldu.Sözcü, 36 yaşındaki Bloom ve 30 yaşındaki Kerr’ın dostça ayrılık kararı aldıklarını birbirlerine olan sevgi, saygılarının devam ettiğini de belirtti. Kerr ve Bloom’un anne- baba olarak sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.Bloom ve Kerr, 2007 yılından bu yana birlikteler.Üç yıl önce evlenen çiftin Flynn adında iki buçuk yaşında bir oğulları var.Bir süre önce çiftin arasının iyi olmadığı ididaları ortaya atılmıştı.

http://www.theworldline.com/iddialar-dogru-cikti-bosaniyorlar/

Sermiyan Midyat, hastaneye kaldırıldı

Sermiyan-Midyat-hastaneye-kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1-300x156.jpg

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, yazıp yönettiği Hükümet Kadın 2 filminin galası öncesi rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı.Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, yazıp yönettiği ve Demet Akbağ ile başrollerini paylaştığı Hükümet Kadın 2 filminin galası öncesi rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı.Rahatsızlığını “ani ve feci bel kilitlenmesi” olarak açıklayan ünlü oyuncu, tedavisinin ardından, “Şok tedavi ve iğneyle sahalara dönüyorum” dedi. ‘Geçmiş olsun’ mesajları için Twitter hesabından “Tanıdık ve tanımadık tüm güzel dostlara, güzel kalplere çoook teşekkürler. Sizlere de sağlıklı, sıhhatli, afiyette nice mutlu günler olsun” diyerek teşekkür eden Sermiyan Midyat, doktorların beline sapladığı iğnenin fotoğrafını da paylaştı. Midyat, olan biteni de “Gala nazarı” diye yorumladı

[url]http://www.theworldline.com/sermiyan-midyat-hastaneye-kaldirildi
/[/URL]

Işın Karaca boşandı

I%C5%9F%C4%B1n-Karaca-bo%C5%9Fand%C4%B1-300x170.jpg

Sahne adı Işın Karaca olan şarkıcı Işın Funda Büyükkaraca ile iki yıl önce evlendiği stilist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan ‘anlaşmalı’ olarak boşandı.Karaca, “Bir çocuğumuz var. Medeni bir şekilde evlendik, medeni bir şekilde de boşandık” dedi. Karaca ve Doğan daha önce de boşanmak için bir kez dava açmışlar ancak barışarak evliliklerini sürdürme kararı almışlardı.

GİZLİLİK TALEP ETTİLER

İstanbul 11’inci Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Işın Karaca ile Sedat Doğan katıldı. Tarafların gizlik talep etmesi üzerine duruşmaya basın mensupları alınmadı. Yaklaşık yarım saat süren duruşmanın ardından Işın Karaca ile Sedat Doğan anlaşmalı olarak boşandı.Kızları Sasha Mia’ın velayeti annesi Işın Karaca’ya verilirken, çift birbirlerinden tazminat ve nafaka talep etmedi.Adliyeye ayrı olarak gelen Işın Karaca ile Sedat Doğan boşanma davasının ardından adliyeden ayrı olarak ayrıldılar. Karaca, “Bir çocuğumuz var. Medeni bir şekilde evlendik, medeni bir şekilde boşandık” dedi.

2011’DE EVLENDİLER

2009’da arkadaşlıklarını ilerleten Londra doğumlu sanatçı Işın Karaca, ile Sedat Doğan anlaşamayınca bir yıl sonra ayrıldı. Ancak tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011’de nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliğinden ‘Sasha Mia’ adında bir kız çocukları olmuştu.Işın Karaca, ilk boşanma davasını geçen yıl Eylül ayında açmıştı. Boşanmak için Kadıköy 5. Aile Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan çift, ‘anlaşmalı’ olarak boşanmak istediklerini belirtmişti.Ancak Eylül 2012’de görülen ilk duruşmaya birlikte katılan çiftten Sedat Doğan, ‘eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum’ deyince çift yeniden barışarak evliliklerini sürdürme kararı almıştı.

İKİNCİ KEZ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Kocasıyla elele mutlu bir tablo çizen Işın Karaca’nın ilk açtığı boşanma davasının ardından bir yıl geçtikten sonra Karaca fikren ve ruhen anlaşamadığı gerekçesiyle eşi Sedat Doğan’a ikinci kez boşanma davası açmıştı.
Avukatı aracılığıyla ‘anlaşmalı’ olarak boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Karaca, kocasından herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmamıştı.Boşanma protokolünde çocuğun velayetinin annede kalması, mahkemenin belirleyeceği tarihlere göre Sedat Doğan, yılın belirli günlerinde çocuğunu görebileceği belirtilmişti.

http://www.theworldline.com/isin-karaca-bosandi/

[h=1]Sezen Aksu: Bütün Ermeniler benim…[/h]

Sezen-Aksu-300x170.jpg

Türk Müziğinin minik serçesi Sezen Aksu, kapılarını yeni açan Zorlu Center PSM sahnesinde sevenleriyle buluştu. Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian eşliğinde sade bir orkestrayla konser veren Sezen Aksu’yu salonu dolduran yüzlerce kişi izledi.

PSM SAHNESİNE HAYRAN KALDI

Uzun bir elbiseyle sahneye gelen Sezen Aksu, iki dev müzisyen eşliğinde şarkılarını seslendirdi. İlk iki şarkının ardından salondakileri “Merhaba” diyerek selamlayan Minik Serçe, PSM sahnesi karşısındaki hayranlığı konuklarla paylaştı. Salonu çok modern bulduğunu belirten Aksu, “Dünya’nın bir sürü yerine gittim. Ülkemizde de çok güzel salonlarda sahneye çıktım. Bugün buraya geldiğimde ise hakikatten dudağım uçukladı. Bizim de böyle bir yerimiz oldu diye çok mutlu oldum. Yapanların fikrine, cesaretini, vizyonuna sağlık. İstanbul’a çok yakışmış. En büyük eksikliğimiz kültürel sermayemizi tamamlamak nasip olsun burada. Burayı yapanın önünde eğilesim var” diye konuştu.

“BÜTÜN ERMENİLER BENİM AKRABAM”

Sezen Aksu konserde 1996 yılında geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybeden büyük aşkı Onno Tunç’u da andı. Aksu, sohbet arasında “Biliyorsunuz 10 sene Onno’nun (Onno Tunç) gelini olarak yaşadım. Dolayısıyla bütün Ermeniler doğal olarak benim akrabam.” şeklinde konuşunca salondakilerden alkış aldı.

“KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM”

Zaman zaman seyircileri kahkahaya boğan Aksu, anne ve babasının geçtiğimiz 30 Ağustos’ta evliliklerinin 60. yılını kutladıklarını ve babasının isteği üzerine onlara nikah tazelediğini açıkladı. Bu durum karşısında kendisini eksik hissettiğini söyleyen Aksu, “60 sene evli kalmak ne demek yaa. Babacığım dedim elimden geleni yapacağım. 60 olmasa da 50′yi bulurum.” diye espri yaptı.

http://www.theworldline.com/sezen-aksu-butun-ermeniler-benim/

Ayrılığı Böyle Duyurdu

Eser-Yenenler-300x198.jpg

Eser Yenenler, bir süredir birlikte olduğu Farah Zeynep Abdullah ile ayrıldığını Twitter’dan duyurdu.Yenenler haberi takipçilerine “Farah zeynep ile ilişkimizi bitirmeye karar verdik..Başlangıcından sonuna kadar saygılı ve seviyeliydi herşey” notuyla verdi.

Abdullah önceki akşam gazetecilerin konuyla ilgili sorularına esprili yanıtlar vermiş, Yenenler ise aynı soru karşısında sessiz kalmıştı.

http://www.theworldline.com/ayriligi-boyle-duyurdu/

Buse Terim nişanlandı.

Buse-Terim-ni%C5%9Fanland%C4%B1.-300x169.jpg

Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile bu akşam nişanlandı.Bir süredir magazin ve spor dünyasının gündemine oturan Buse Terim-Volkan Bahçekapılı aşkı resmiyete döküldü. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim bu akşam Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün kaptanı Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile bu akşam sade bir törenle nişanlandı.Buse Terim Volkan Bahçekapılı ile nişan fotoğrafını Instagram sayfasında “Artık sen benim hayat arkadaşımsın’” notuyla paylaştı. Buse Terim nişan töreninde sade ve şık olmayuı tercih etti. Nişan töreninide kırmızı dar bir elbise giymeyi tercih eden Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın mutlulukları ise gözlerinden okunuyor.

AİLELER VE YAKIN DOSTLAR KATILDI

Terimler’in İstanbul Tarabya’da bulunan evlerinde gerçekleşen sade törene sadece çiftin aileleri ve çok yakın dostları katıldı.Ailede büyük heyecan yaşanırken, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim kızının nişan töreni için titizlikle hazırlandı. Terim ve Bahçekapılı, nikah için Haziran ayını kararlaştırdı. Bu sürede genç çift, oturacakları evi seçip dekore ettirecek ve düğün hazırlıklarıyla ilgilenecek.Yemek için Sunset, parti için Level: Kutlama bir gün sonra Sunset’te. Davetlilere özel bir mönünün sunulacağı gecede aileler ve davetliler bir arada olacak. Gecenin finalinde ise, aile büyüklerinden ayrılacak olan çift, Level’da arkadaşlarını ağırlayacak. Kulübü kapatan çift, yakın dostlarıyla eğlenecek.

Akşam

http://www.theworldline.com/buse-terim-nisanlandi/

Tatlıses isyan etti!

%C4%B0brahim-Tatl%C4%B1ses-300x150.jpg

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 12 Şubat 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal atıldığı zaman orda olmadığını söyleyerek yalan söyleyenlere sitem etti.İbrahim Tatlıses, Magazin Gazeteciler Derneği’nin 1999 yılındaki gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal saldırısı yapıldığı zaman orada olmadığını Twitter’daki takipçileriyle paylaştı. İbrahim Tatlıses Twitter sayfasından, “Ne zaman ki Ahmet Kaya ile alakalı bir şey yazsam bazı artistler ‘sen de oradaydın’ diyor. Ben orada değildim. Orada olsam çatal atar mıyım, salak mısınız? Evet ben de o gece ödül aldım, almaz olaydım. Saat 11′de Taksim’deki Maksim Gazinosu’nda sahneden indim. Oraya gittim. Orada öğrendim beyefendiler. Her seferinde ben anlatmaktan bıktım, sizler beni yormaktan bıkmadınız. Hangi şerefsiz beni orada görmüşse ben hazırım bedel ödemeye, ya siz? Vallahi yoruldum, billahi yoruldum. Merak etmeyin Ahmet’imi sizden daha çok severdim. Gerçi niye anlatıyorsam… Gülten kardeşim kimdir bilir” notunu yazdı.

“ARŞİVİLERE BAKIN”

Tatlıses, o gece ödül almaya gitmediğini takipçileriyle paylaşarak inanmayanların arşive bakmasını istedi. Tatlıses, “Arşivi karıştırın. Olayın olduğu gün Taksim’deki Maksim Gazinosu’nda İbrahim Tatlıses programda mı, değil mi? Teknoloji önünüzde bakın bulun” dedi.

http://www.theworldline.com/tatlises-isyan-etti/

Geri