Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, basın toplantısı düzenlediği sırada Fenerbahçe TV, bu açıklamaları yok saydı.
Fenerbahçe'de seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe TV, Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarını canlı olarak ekranlara getirmedi.Bugün Saat 14:00'teki Aziz Yıldırım'ın basın toplantısını canlı olarak ekrana getiren FB TV'nin,Aydınlar'ın açıklamalarını yok sayması dikkatlerden kaçamadı.Aydınlar açıklama yaptığı sırada, Fenerbahçe'nin resmi yayın organında futbol takımınınBursa'ya iniş görüntülerine yerverildi.Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi ayrıca Ali Koç'un açıklamalarını da manşetten gördü.
Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, düzenlediği basın toplantısında şahsı ve camiası adına yaptığı suçlamaları üzülerek öğrendiğini belirterek...
Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, düzenlediği basın toplantısında şahsı ve camiası adına yaptığı suçlamaları üzülerek öğrendiğini belirterek, Yıldırım'ı iddialarını kanıtlamaya davet etti.Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, ne şahsı ne ailesi ne de kulübünün "3 Temmuz" sürecinin içinde olmadığını ifade etti. Yıldırım'ın, Mehmet Ali Aydınlar'a "İbrahim Akın'a lisans verme şartı olarak yapmadığı şikeyi kabul etmesi durumunda lisans vereceğini söyledin mi, söylemedin mi?" yönelik konuşmasına da değinen Kızıl, şunları kaydetti:"İbrahim Akın ile tanıştığımda henüz cezası dahi onaylanmamış ve diğer tüm insanlar gibi sürecin sonucunu bekleyen, geçimini futboldan sağlayan bir profesyoneldi. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde ne tarzda bir insan olduğunu, hangi durumlara maruz kaldığını ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu görerek yakından tanıma fırsatım oldu. Bu kadar yetenekli ve karakterli bir oyuncunun öncelikle Türk futbolu ve tabii ki kulübümüz açısından kaybedilmemesi gereken bir değer olduğunu düşündüm. Cezanın henüz netleşmemiş olmasına rağmen masum olduğuna dair inancımla kontrat imzalayarak kendisine sahip çıktım. Bugün dahi bu konuda en doğru kararı verdiğime inanmaktayım."Kendisi ve aile fertlerinin bulunduğu hiçbir ortamda Aziz Yıldırım'ın iddia ettiği gibi bir konuşma yahut görüşme olmadığını vurgulayan Kızıl, "Bu tarz mesnetsiz ve gerçeklikten uzak iddiaların iddia sahibince ispatlanması gerektiğine inanıyorum. Aziz Yıldırım'ı en kısa sürede beni, ailemi ve camiamı töhmet altında bıraktığı iddiasını kanıtlamaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Konyaspor maçının 5. dakikasında sakatlandı!
Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Torku Konyaspor'u konuk ederken, müsabakaya sarı-kırmızılı takım sakatlık şokuyla başladı.Henüz 5. dakikada gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Wesley Sneijder, şut çekmek isterken topu ıskaladı. Pozisyonun devamında sol baldırını tutan Hollandalı yıldız, oyuna devam edemeyeceğini söyledi.Sneijder'in yerine Emre Çolak oyuna girdi.
Galatasaray - Torku Konyaspor maçında tribünlerde Fatih Terim'in helallik istemesi üzerine bazı pankartlar açıldı.
Hafta içi bir basın toplantısı düzenleyen ve G.Saray'dan ayrılığına açıklık getiren teknik direktörFatih Terim bu maçta da unutulmadı. Terim'in toplantı sonrası G.Saray taraftarlarından helallik istemesi üzerine sarı-kırmızılıtaraftarlar tecrübeli isime mesaj yolladı. Arena tribünlerinin çeşitli yerlerinden açılan pankartta "Helal olsun" yazıları dikkatlerden kaçmadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4'üncü maçında Galatasaray'ı ağırlayacak Kopenhag'ın İsveçli kalecisi Johan Wiland, iddialı açıklamalarda bulundu.
32 yaşındaki İsveçli yıldız; "Parken'de daha kuvvetli oynadığımızı biliyoruz ve sahaya çıktığımızda birbirimizle daha iyi yardımlaşıyoruz. Bu çok önemli, evimizde oynadığımızda içimizdeki his, kendimize daha çok güvenmemiz ve dolayısıyla rakibimiz ne kadar büyük olursa olsun bizim puan alabileceğimiz inancını doğuruyor. Böylesine büyük turnuvalarda, evinizde oynarken bu tip hisler taşımanız çok önemlidir" dedi.
"ŞANSIMIZ NE KADAR DÜŞÜK OLURSA OLSUN..."
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde 8 maç oynayan ve sadece 2010/11 sezonu son 16 turunda Chelsea'ye kaybeden Kopenhag'ın deneyimli file bekçisi;
"Kesinlikle çok umutluyuz. Her maç hedefimiz, rakiplerimize bazı sürprizler yapmak ve iyi bir takım olduğumuzu herkese göstermek. Bu tip büyük oyunculara karşı oynarken, futbolcular sanki rüyalarını gerçekleştiriyor gibidir ve takımlarıyla birlikte bir yerlere gelirler. Her gün buna çalışıyoruz. Bu duygular olmadan bir şeyler yapabilmek çok güç ama harika bir günümüzde olur ve birlikte savaşırsak, rakibimiz ne kadar kuvvetli ve kazanma şansımız ne kadar düşük olursa olsun başarabiliriz" diyerek sözlerini noktaladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Torku Konyaspor'u yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
İlk yarıda kötü oynadıklarını dile getiren Roberto Mancini, "Oyunda ilk 5 dakika ve ilk yarının son dakikasında iyiydik. İkinci yarı daha iyiydik. İkinci yarı daha iyi oynadık. İlk yarıdakinden daha kötüsünü yapamazdık. İlk yarı çok kötüydük. 2-3 gol yiyebilirdik. İkinci yarı düzelttik ama çok çalışmamız lazım. İyi değildik. Zamana ihtiyacımız var" dedi. Fernando Muslera'nın hatalı pası sonrasında yedikleri golle ilgili yorum yapması istenenMancini, ''Söylediğim gibi çok hatalar yaptık. Bunlardan bahsederken kaleciye verilen paslar da var. Konyaspor'a çok fazla şans verdik. Bu hataları yapmamamız lazım'' diyekonuştu. Oynamaları gereken futbolla ilgili görüşlerini dile getiren İtalyan teknik adam, "Şanslıyız puan kaybetmedik. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Juventus, Kopenhag ve Kayserispor maçlarının ilk 30 dakikalarındaki konsantrasyonu ortaya koymamız lazım. Bu konsantrasyonu ortaya koyduğumuz zaman başarılı olabiliriz" ifadelerini kullandı.
Euroleague'deki temsilcimiz Anadolu Efes üçüncü hafta maçında Brose Baskets deplasmanında 88-86 mağlup oldu.
Euroleague'deki temsilcimiz Anadolu Efes üçüncü hafta maçında Borse Baskets deplasmanında 88-86 mağlup oldu. Başa baş geçenilk periyot 24-23 Efes üstünlüğüylegeçilirken, ilk yarıda sonunda da 44-51'lik Anadolu Efes üstünlüğü vardı. Üçüncü periyota iyi başlayamayan Efes bu periyotta 26-17'lik Brose üstünlüğüne engel olamadı ve son çeyreğe 70-68'lik Brose Baskets üstünlüğüyle girildi.Son çeyrekte büyük bir çekşimeye sahne olan maçta 6 saniye kala Jamon Gordon'un basketiyle öne geçe Efes, 1 saniye kala yediği üç sayılık basketle 88-86 mağlup oldu. Almantemsilcisinde Casey Jacobsen 20 sayı ile öne çıkarken, Zack Wright da 8 sayı 4 ribaund 3 asist ile mücadele etti. Efes'te Dusko Savanovic'in 15 sayısı ve Planinic'in 6 sayı 7 asisti yenilgiyi önleyemedi.Bu sonucun ardından Efes gruptaki ilk yenilgisini alırken, Brose Baskets de ikinci galibiyetinialdı.
Bundesliga'da 11. haftanın açılışında Borussia Dortmund, Stuttgart'ı 6-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturdu.
Almanya Ligi'nde 11. haftanın açılış maçında Borussia Dortmund ile Stuttgart, Signal Iduna Park'ta 80 bin kişinin önünde karşı karşıya geldi.Maça golle başlayan konuk ekip oldu. 13'te Haggui ile Stuttgart öne geçti ve adeta gol attığına pişman oldu. 19'da Papastathopoulos, 22'de Marco Reus'un golleriyle Dortmund devreyi 2-1 önde kapattı.İkinci yarıda ise Robert Lewandowski'nin şovu vardı. Polonyalı golcü, 55, 56 ve 72'de sahne aldı ve skor 5-1'e geldi.Perdeyi ise 81'de Aubameyang kapattı: 6-1.Sarı-siyahlılar bu sonuçla puanını 28'e çekip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Stuttgart ise haftayı 13 puanla kapatıyor.
Gaziantepsporlu futbolcu İbrahim Akın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi.
ŞİKE soruşturması kapsamında bir yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan, ayrıca iki yılfutboldan men cezası alan ve cezasını geçtiğimiz günlerde tamamlayan Gaziantepsporlu futbolcu İbrahim Akın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi.Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında, TFF'nin, İbrahim Akın'a lisans verme şartı olarak şike yaptığını kabul etmesini teklif ettiğini iddia etmesi üzerine Akın, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. İbrahim Akın, şike sürecinde dönemin federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar veya başka bir yönetici tarafından herhangi bir baskı yapılmadığını belirterek, "Bana savcının dışında hiçbir şekilde baskı yapılmadı. Ben ilk tutuklandığımda savcının bana yaptığı baskıyı zaten defalarca anlattım. Bunun dışında hiçbir baskı yapılmadı bana. Mehmet Ali Aydınlar'ı da tanımam. Sadece basından tanıyorum, kendisiyle hiç konuşmadım" dedi.İbrahim Akın, 'Şike yaptığınızı kabul ettiğiniz takdirde futbolcu lisansınızı çıkarmakta yardımcı olunacağı söylenildi mi' sorusuna da, "Hayır kimse böyle bir şey teklif etmedi. Zaten benim lisansım çıktı, öyle bir şey olması söz konusu bile değil" yanıtını verdi.
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Fenerbahçe, bu akşam son haftalarda aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan Bursaspor deplasmanına konuk olacak.
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Fenerbahçe, bu akşam son haftalardaaldığıgalibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan Bursaspor deplasmanına konuk olacak. Maç saat 19:00'da başlayacak...Lig lideri Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'u yenerek, üst üste 3. galibiyetini almak istiyor.Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek.Sezona Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilgiyle başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. Sadece bir beraberliği bulunan ve 22 puanla liginzirvesinde olan Fenerbahçe, Bursa'dan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
18 KİŞİLİK MAÇ KADROSU
Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Yanal, Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna yabancı kontenjanı nedeniyle Meireles, Holmen, Kadlec ile Yobo'yu almazken, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül de kadroya dahil edilmedi.Fenerbahçe'nin Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:Volkan Demirel, Mert Günok, Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Alves, Selçuk Şahin, Cristian, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emre Belözoğlu,Alper Potuk, Sow, Kuyt, Emenike, Webo.
ALPER CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Alper Potuk, Bursaspor karşısında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve önümüzdeki hafta Galatasaray derbisinde oynayamayacak.
Alper, bu sezon başında transfer olduğu sarı-lacivertli forma altında ligde Torku Konyaspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor maçlarında sarı kart görmüştü.
89'UNCU RANDEVU
Bursaspor ile Fenerbahçe, yarınki maçla birlikte lig tarihinde 89'uncu kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında şimdiye dek yapılan 88 maçtan 44'ünü Fenerbahçe, 13'ünü Bursaspor kazanırken 31 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı toplam 137 gole, Bursaspor 70 golle karşılık verdi.
EN FARKLI SKORLAR
Fenerbahçe, Bursaspor karşısında tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 2002-03 sezonunda Ankara'da oynanan maçta 7-1'lik skorla aldı. Bursaspor ise lig tarihinde 13 kez yendiği rakibi karşısında şimdiye dek en fazla 2 farklı skorlarla sahadan ayrıldı. Yeşil beyazlılar, 1970-71, 1990-91 ve 2007-08 sezonunda sahadan 2-0 galip ayrıldı.
DAUM ESKİ TAKIMI KARŞISINA ÇIKIYOR
2009-2010 sezonunda 4'üncü kez Türkiye macerasına başlayarak tekrar Fenerbahçe'nin başına geçen Daum, ligde son maçta Trabzonspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırmış ve sezon sonunda sözleşmesi feshedilmişti. Daum, 3 yıl aranın ardından eski takımı Fenerbahçe karşısında Bursaspor'un teknik direktörü olarak ilk kez mücadele edecek.
GÖÇEK YÖNETECEK
Bu akşam Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'ın yardımcılıklarını, Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Müsabakanın 4'üncü Hakemi Bahattin Duran, 5'inci Hakemi Volkan Bayarslan ve 6'ıncı Hakemi ise Deniz Ateş Bitnel.