Lpg zammını duydum beynimden vurulmuşa döndüm dedim yemişim 3.15'lik gazı bundan sonra benzin style takılırım.Tam efendi gibin benzin almaya çıkıyorum malum şahıs aman abi madem benzin alacan git kadoil'den al hem ucuz hem süper kalite vs diye benim ve masum flash'ımın aklına girdi.Bizde dedik e bu eski dost bize yamuk yapmaz var bi bildiği elbet deyip 40 yıllık p.o'yu pas geçip tam sağ yapıp kırdık kadoil'eTam sağa bakıyorum p.o'nun pompacıları ateş gibi çalışırken biz burada pompacı bekliyoruz radan uyan işte)adam harbi deliymişim gibi baktı yada bana öyle geldi benzinmi abi dedi yok dedim mazot alacam bu türünün ilk örneği(gaz zaten yokta orada)elim titreye titreye 50 liği verdim artık miss gibin benzin kokusu 5.30 tl'den dolmaya başladı depoyaqwsonrasında pompacı geyik bana 1 araba kokusu birde selpak türü bişey verdi ben iyice kıllandımhımmNeyse efenim uzatmayayım benzine almadan çıktım oradan yaklaşık 6 aydır benzin yüzü görmedide garibim.Büyük bir zevkle benzine çektim düğmeyi 3-4 marştan sonra aldı yavru ohh herşey normalqwMakina kedi gibi sessiz rölanti gayet normal maşallah yaw Kadirciğimede bir teşekkür edeyim diye düşünüp sakin sakin pati çekerkennrölanti 1500-2000 aralığına zıpladı aniden makina çıldırdı resmen hele kırmızıda beklerken 2000 e yaklaşıyor devir rölantide debriyaj teli kopsa önümdeki tt'ye yarıya kadar girecem neredeyse o dereceıslıkyanımda duran araçtaki spastik renault düşmanı çocuk annesine beni gösteriyor bu araba niye zıplıyor diye kadın gayet sakin manyak kızım manyak diyorhehebenim gibi örnek sürücünün düştüğü hallere baknz hep Kadir'in lafına uymaktanarada sağa çektim kontak kapa far söndürvs derken tekrar çalıştırıyorum yok aga makinanın ruhu değişmiş sanki içine şeytan girmiş buharlı lokomotif gibi rölantiylede bilerek oynamıyorum bu sefer lpg ayarını bozacağızdır.Baktım düzeleceği yok ben motor yemeden bu kadoil benzini bizi aşar aga dedim ve lpg'ye aldım mecburen.Bir süre sonra herşey normale döndü ama buda içime dert oldu aga.Depoda altın değerinde benzin var ama bana bir faydası yok.Ne diyeyim alacağın olsun Kadir bey kardeşim mutlumusun bari şimdi sevgiler canım kardeşim)))