İETT Şöförünün İşgüzarlığı İle Meydana Gelen Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
İşyerimin bulunduğu sokağın yukarı çıkışı bulunmuyor,ters yönden giden Chavrolet marka aracın sürücüsü caddeyi keserek karşı yöne gitmeye çalışıyordu,bu sırada otobüs durağında duran belediye otobüsünün şöförü el işaretiyle geçmesini söylemiş,bayan sürücüde gaza basmış,sol şerite ana yoldan gelen ticari taksinin ön çamurluk ve sağ ön kapısına güzelce geçirmiş.
Rapor tutulması için araçlar kenara alınınca otobüs şöförü hemen uzadı gitti :) Bayan sürücü kabahatim yok otobüsçü bana geç dedi bende geçtim desede %100 suçlu bu kazada,neyse raporlar tutuldu ve gittiler,Chavrolet sürücüsü hala haklı olduğunu sanıyor... :)
Tali yollardan anayola çıkarken dikkatli olalım,kimsenin gazına gelmeyelim,yolu görmeden hareket etmeyelim...:eyv

usta1379.jpg

usta1380.jpg

usta1381.jpg

usta1382.webp

usta1383.webp

Yazık valla

Görmediğim Noktada Yola Fırlamam Yada Kornayla İkazda Bulunurum

İett şöförü gec dedi bende geçtim :) tam bir bayan yorumu erkek olsa , kaza yerini birakir iett otobüsünün şöförünü dövmeye giderdi :):) yinede geçmiş olsun , ALLAH beterini gem ona hemde bize göstermesin :(

Mustafa bey, uyarı ve ikazlarınız için teşekkürler. Bende bir uyarıda bulanayım, aceleniz olsa bile ışıklarda sarıdan kırmızıya geçerken hızınızı arttırıp, geçmeye çalışmayın. Sarıdan kırmızıya geçerken ışık, bekleyen araçlar içinde kırmızıdan sarı geçmektedir.

• Beğen
Tepkiler: *USTA ve ByTyFn
Başkasının bir yeriyle iş yapılmaz :) Kaldı ki iett şoförüne güvenilmez... geçende başakşehirde üstüme çıkıyordu iett.. Hanım tutmasa inip sopayla yumuşatacaktım..

Kadın icon10.gif

quote_icon.png
Aykut Karabulut Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa bey, uyarı ve ikazlarınız için teşekkürler. Bende bir uyarıda bulanayım, aceleniz olsa bile ışıklarda sarıdan kırmızıya geçerken hızınızı arttırıp, geçmeye çalışmayın. Sarıdan kırmızıya geçerken ışık, bekleyen araçlar içinde kırmızıdan sarı geçmektedir.

Aykut abi Marmariste ve Anadoluda öyle olabilir, istanbul gibi 3,5 milyon aracın olduğu bir şehirde kırmızı yanacağı zaman sarı yanınca kırmızı yandıktan 3 saniye sonra bekleyen araçlar için direk yeşil yanıyor.
yani Kırmızıda beklerken yeşile geçerken sarı yanmıyor bizim burada, bu yayalar için de geçerli. yaya için yeşil yanmadan önce araçlara 3 saniye öncesinden kırmızı yanıyor, yayaya kırmızı yandıktan 3 saniye sonra da araçlara direk yeşil yanıyor.
kalabalık şehirin güvenlik önlemi smile.webp

Bu arada abla daha öncede bir yere girmiş sanırım, eğer bu kazada olmadıysa ki sanmıyorum sağ arka kapıdaki aralığa bakın :aytuğ

Dibini görmediğim denize dalarım ama önümü göremediğim yola asla vede asla çıkış yapmam isterse Angeline Jolie söylesin:aytuğ

Aslında burda tek madur taksici o araç kimbilir kaç günü heba olacak !!!

uzun yolda sol sinyalı yakıp söndürmek gibi bi şey olmuş :D akıl yokki kafayı çıkartıyom ama gelen varmı

Geri