Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reis selam.. aynı sorun bendede var... aracı servise verdimm... baskı balata bitmiş... şanzımana bakacaklar.. aracım 20 binde ... 1.0 tce 6 ileri manuel
Sensör varda, farın mı sileceğin mi nasıl anlıycam… birde şöyle bir durum var, aracımın camı önceden değişmiş… reno port uygulamasındada sensör gözüküyor takıldığı filan
Arkadaşlar Normalde dizel araç kullanıcısıyım.. ilk defa benzinli araç kullanıyorum... 2020 1.0 tce 6 ileri manuel aracım var.... Debriyaj üstten kavrıyor, normal mi ? servis normal dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi... Baskı balatası biten araba üstten kavramaz mı ?
Arkadaşlar Sadece Ekranımın sürümünü güncelleyip, kablosuz carplay i açmak istiyorum... 1000 tl fiyat atıyorlar... En son güncelleme sürümünü Özelden atıp... yardımcı olacak birisi varmı
Şanzımandan olsa.. Sürekli gelir, Rottan olacağını sanmıyorum... Birdahaki bakımda Detaylıca baktırın aracınıza... Turbonun Sesi gibi bir ses miydi acaba ?