Değerli dostlar uzun zamandan beri konuşula gelen Erciyes etkinliği için bir ön araştırma yapmak ve Ankara'dan gelen misafirimi ağırlamak adına dün Erciyes dağına çıktık. Çıkmışken bir kaç fotoğraf almayı da ihmal etmedik tabi ki. Araştırmalarım sırasında Bursa kayak ekibinden bir gurup ve hocasıyla konuşma fırsatıda buldum. Hocamın dediğine göre şu an için Türkiye'de en iyi kayak merkezi Erciyes spor tesislerinde bulunuyormuş. Onun için onlarda kaymaya Kayseri'ye gelmişler. Bunu duyunca gerçekten şok oldum ama aynı zamanda çokta sevindim. Nedenine gelince!, daha önce bir çok yönetici arkadaşımla Erciyes ve Avanos'ta bir etkinlik düzenleme çalışması başlatalım diye konuşmuş ama bir türlü zamanını ayarlayamamıştık. Bu sene inşallah burada bir etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Türkiye'nin orta yeri olma hasebiyle de bir çok ilden katılım olacağını düşünüyor ve ailenin birbirini tanıması açısından iyi bir buluşma olacağını düşünüyoruz. Bu kadar konuşmadan sonra biraz fotoğraf ve fiyatlar hakkında bilgi verelim isterseniz.
Kayak ve snowboard kiralama günlük: 30 TL
Kızak günlük : 10-15 TL
Bant çıkışı 10 binişlik : 20 TL
Teleferik 7 binişlik : 30 TL
Sucuk ekmek ve ayran : 7,5 TL
Şişte patates :10TL
Müzik ve eğlence sınırsız : Bedava
Kaymak ve dinlenmek sınırsız : Bedava
Bu buluşma için kar şartlarının ve hava şartlarının uygun olma zorunluluğu var olduğunu var sayarak en kısa zamanda yapılmasını umut ediyor ve görüşlerinize sunuyorum.
Kayak ve snowboard kiralama günlük: 30 TL
Kızak günlük : 10-15 TL
Bant çıkışı 10 binişlik : 20 TL
Teleferik 7 binişlik : 30 TL
Sucuk ekmek ve ayran : 7,5 TL
Şişte patates :10TL
Müzik ve eğlence sınırsız : Bedava
Kaymak ve dinlenmek sınırsız : Bedava
Bu buluşma için kar şartlarının ve hava şartlarının uygun olma zorunluluğu var olduğunu var sayarak en kısa zamanda yapılmasını umut ediyor ve görüşlerinize sunuyorum.
Son düzenleme: