Ardaşlar bu foruma baya zaman önce kayıt oldum ama fazla girmeye vakit bulamadım hayat şartları vs.. Clio 4 aracım var..
Şimdi bir tane de Twingo Alize 1.2 Open Air + Klimalı bir araç aldım. Küçük dev adeta.
Büyükçekmece İstanbul da ikamet ediyorum.
Usta tavsiyelerinize ihtiyacım var..Aracın başlıca sorunları şunlar;
Aracın frenleri pek iyi değil, Debriyaj yukarıda kavrıyor. 2lastikleri bitik değişmesi gerekiyor. Sinyaller çalışıyor ancak içerde gösterge de çalışmıyor bişi gözükmüyor.
Klima ya bastığımda devreye giriyor ama soğutmuyor gazı bitmiş olabilir veya başka bir sorunu var.
Sağ sis lambam yanmıyor.
Triger kayışı değiştirmek istiyorum kafam rahat etsin.
Fren hidroliğim ekspertiz de kötü sonuç verdi.
Motor yağı, motor sıvısı (antifrizli ) değişmesi gerekiyor.
Fren disk ve balatalarının onarımı veya değişimi gerekiyor.
Torsiyon Burç -Denge kolları ve Salıncak Burç-Fişekleri rapor da orta gözüküyor bunun tamiri
sol ve sağ salıncak fişeği kötü durumda raporda böyle diyor.
Bu işlemler için Büyükçekmece ve dolaylarında tavsiye edebileceğiniz yerler, ustalar var mıdır acaba ?
Hepinize sevgi ve saygılarımla.
Şimdi bir tane de Twingo Alize 1.2 Open Air + Klimalı bir araç aldım. Küçük dev adeta.
Büyükçekmece İstanbul da ikamet ediyorum.
Usta tavsiyelerinize ihtiyacım var..Aracın başlıca sorunları şunlar;
Aracın frenleri pek iyi değil, Debriyaj yukarıda kavrıyor. 2lastikleri bitik değişmesi gerekiyor. Sinyaller çalışıyor ancak içerde gösterge de çalışmıyor bişi gözükmüyor.
Klima ya bastığımda devreye giriyor ama soğutmuyor gazı bitmiş olabilir veya başka bir sorunu var.
Sağ sis lambam yanmıyor.
Triger kayışı değiştirmek istiyorum kafam rahat etsin.
Fren hidroliğim ekspertiz de kötü sonuç verdi.
Motor yağı, motor sıvısı (antifrizli ) değişmesi gerekiyor.
Fren disk ve balatalarının onarımı veya değişimi gerekiyor.
Torsiyon Burç -Denge kolları ve Salıncak Burç-Fişekleri rapor da orta gözüküyor bunun tamiri
sol ve sağ salıncak fişeği kötü durumda raporda böyle diyor.
Bu işlemler için Büyükçekmece ve dolaylarında tavsiye edebileceğiniz yerler, ustalar var mıdır acaba ?
Hepinize sevgi ve saygılarımla.