Türkiye'de Nadir Bulunan Renault Modelleri

Megane coupe de fazla bulunmuyor rastlanmıyor fazla bnm aracımda megane coupe 2000 model :)

çok değişik ve güzel modeller var aralarında.

İyi gunler benim de Megane 3 CC var ama türkiye de kaç tanedir bilmiyorum. nereden öğrenebilirim? bilgisi olan varsa çok sevinirim. İzmirde 3 tane var.

1993 model Renault Twingo 1.3 karbüratör lü. Gümrük girişli Türkiye de var. İki elin parmakları kadar yoktur.
603a4b24edb460b8818b8bb178d2d842.webp
Tam boş modeldir. Manüel ayna, diğerleri standart elektrikli ayna, kuru direksiyon, diğerleri standart elektrikli direksiyon (98 model ve sonrası) manuel cam, diğerleri standart elektrikli cam, 1.3 broadway motoru. Diğerleri full enfeksiyon lu 1.2 motordur.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vel satis

Daha bir tanesini bile göremedim :D Var mı bu araçlardan forumda kullanan?

Guzel araclar

ne tatlı araçlar var öyle

Türkiye'de şanslı insanlardan biri olarak, birkaç yıl kullanabilmiş nadir insanlardanım.
Vel Satis'e yol diyin, ne yolu bitti say der. Böylesine konforlu, iddia ederim Mercedes'ten az yoran, biraz yüksek ama hafif yatarak (zorlasanızda fazla yatmaz) sert virajları bile güvenle alabilen bir araba.
Tek sorunu, cimri adamlar Megane aksları takmış hemen ayarı bozuluyordu. Onu önemsemeyebilsem hemen bir tane alıcam.

Ek olarak aklıma gelen, "Renault Aventime" var. Bu araba neden seri üretime geçmemiş yada Türkiye'ye mi getirilmedi merak ediyorum. Bir iki yıl önce Kartal sahilde görmüştüm.

Geri