maliyet çok ii bedava vallaha elinize sağlık. yaptırmak istesek yardımcı olurmusunuz acaba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi ki yardımcı oluruz ne demekmaliyet çok ii bedava vallaha elinize sağlık. yaptırmak istesek yardımcı olurmusunuz acaba..
resimlerin bazıları çıkmıyorTeşekkür ederiz.
hocam resimlerin bazılarını göremiyoruz bu resimleri tekrar yükleme şansınız var mı ?
Valla kardeş bende çok uğraştım fakat sonuç olarak maalesef ki kimse bu resimleri bir daha paylaşmıyor veya paylaşamıyor, ben rus sitelerinde araştırma sonucu buldum fakat hız regülatör düğmesinin kodu yetkili serviste bile yok hatta servis listesinde olmadığı söyleniyor. Rus sitelerinde bir kaç kod vermişler fakat servislerden aldığım bilgiler Kangoo ile uyumlu olmadığı doğrultusunda. 0 1 2 anahtar ile çok denedim fakat oda kaput içi sigorta attırıyor onuda sök tak artık bozacağım diye denemeyi de bıraktım sana bir resim falan ulaşırsa benimle de paylaşırsan sevinirim. Eğer bir kişi bu konuyu açıklığa kavuşturmazsa zaten bu konuyu kapatsınlar bence .