Sorunu çözemedik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusuf60

Kayıtlı Üye
41-Kocaeli
Selamın aleyküm arkadaşlar aracım 2012 araçta seyir halinde anlık gaz kesme olayı var böyle saniyelik bir türlü bulamadık 3 aydır kimse birşey bulamıyor bilgisayara bağlattım enjöktörler değişti basınç sensörü değişti bir türlü düzelmedi bu tür olay başına gelen varsa yardımcı olabilir misiniz ARACIM DİZEL 1.5 110 luk

bir çok nedeni olabilir enjektörlere baktırmışsınız..
ee hava filtresine borusuna vs baktınız mı oralarda oluşan tıkanıklık da yapabilir..
yakıt pompası da kontrol edilmeli

• Beğen
Tepkiler: Yusuf60
ee hava filtresine borusuna vs baktınız mı oralarda oluşan tıkanıklık da yapabilir..
yakıt pompası da kontrol edilmelii

Sorun çözülene kadar gerek buradan olsun gerekse usta tavsiyelerinin hepsini deneyeceğim . Çünkü renonun orjinal cıhazına bağlattım hiçbirşey çıkmadı delirmemek elde değil .

Sorun çözülene kadar gerek buradan olsun gerekse usta tavsiyelerinin hepsini deneyeceğim . Çünkü renonun orjinal cıhazına bağlattım hiçbirşey çıkmadı delirmemek elde değil .

Geri