Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel özellikler eklemişsiniz. Elinize sağlık. Torosla ilgili mazimi anlatmak istiyorum böyle güzel bir konuyu görünce içimden geldi.
Ailemizin ilk aracı Toros du. Vişne çürüğü renginde. Çankırı Ilgazdaydık 1989 veya 1990 olması lazım babam inşaat mühendisi, annem öğretmen iken, 10 kişi ortak almışlardı torosu. Sonradan annem babam diğer arkadaşlarından hisselerini aldı. Çok severdim torosu çocuk olmama rağmen garaja girer arabaya biner hayal kurarark araba sürerdim kendimce Ilgazdan sonra 7 yıl Sinop da kaldık. 5 Yılda Kırıkkalede. Kırıkkalede artık yaşımında verdiği büyüklükle her hafta arabayı yıkar temizlerdim. 2001 yılında bir gün okuldan geldim Torosun hoparlörü ve teybi yemek masasının üstünde duruyor hemen balkondan garaja baktım toros yok ortada. Anneme sordum anne araba nerde. Baban sattı arabayı megane aldı dedi. Bana sormadan niye sattı diye kızmıştım. Megane gıcık olmuştum o zaman uzun süre biryere gitmedim binmedim bile. Sonra torosu kime sattığını öğrendim babamın gittim buldum adamı ziraat mühendisiydi. Gittiğimde arabayı yıkıyordu baktım güzel temizliyor yanına gittim. arabayı sorsam ne diyeceğimi bilemedim. Abi dedim papatya tohumu var mı Güldü. Sen Şevki Beyin oğlusun değil mi dedi, şaşırdım evet dedim merak etme baban anlattı olanları arabana iyi bakıyorum dedi Okula gidip gelirken hep bakardım hergün yıkar silerdi torosu. Temiz birine gittiği için biraz rahatlamıştım. Plakasıda aklımda hala 18 DA 098 . Torosun bende ayrı bir yeri vardır.
Babamdan kalmadır bende Renault aşkı. Babamın 10. Arabası 9u Renault, dedemin 5 arabası o da renault. Benim hala bir aracım yok ama niyetim yine reno almak. Bu aşk hakikaten başka heleki 9 aşkı.qw 11 arabamı yaw) (reis sana bulaşmazsam ölürdüm)hehehehe
Eyvallah reis başım gözüm üstüne o kadar sene 9 kullandıktan sonra bu reaksiyonları normal karşılıyorum )))