sabahları ilk kalkışta titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doruk230

Doruk Anıl ALKAN, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar otomatik viteste baskı balatanın bittiğini nasıl anlıyoruz..bizim araçta sabahları motor sogukken ilk kalkışta titreme yaparak kalkıyor..bayağı bir titriyoruz motor ısınınca geçiyor ama..ben baskı balatanın kaçırma yaptığını düşünüyorum ama sizce neden olabilir...:mad:

Otomatik vitesten anlamam ama bu titreme baskı balatadan değildir .
Ateşleme elemanlarına yönelin bence .

Otomatik vitesten anlamam ama bu titreme baskı balatadan değildir .
Ateşleme elemanlarına yönelin bence .
acaba neden sadece sabahları oluyor onu anlamadım...sürekli olsa bujilerden felan diyecem ama..

baski balata bitiyor olsa motor isininca da ayni sorunu yapar. Samsunda hala havalar soguk, muhtemelen sanziman da bundan etkileniyordur, havalar isininca duzelir umarim:)

baski balata bitiyor olsa motor isininca da ayni sorunu yapar. Samsunda hala havalar soguk, muhtemelen sanziman da bundan etkileniyordur, havalar isininca duzelir umarim:)
bugün hava çok güzel burda... bakalım bugun yapıcakmı ama dediğin mantıklı geldi..

Bende daha önce 2 arabanın baskı balatasını bitirdim :D
ama hiç titreme olmadı :)

En son R-19 da sabahları titreme oluyordu . Ateşlemede problem varmış , yaptırınca düzeldi ( Kapakta çatlak olduğundan yakıt tam yanmıyordu )

En son R-19 da sabahları titreme oluyordu . Ateşlemede problem varmış , yaptırınca düzeldi ( Kapakta çatlak olduğundan yakıt tam yanmıyordu )
seninkinde de ısınınca kesiyormuydu titremeyi...

KATILIYORUM BENIM ARACIMDA SABAHLARI TITREME VARDI KALKIS YAPAMIYORDUM İSİNİNCAYA KADAR SİLİNDİR KAPAHINDA EMME VE EGZOS SUBAP LARI ARASI ÇATLAKMİSTI BANA YERİNE CIKMA KAPAK TAKTIRDIM 1000 TL YE MAL OLDU BANA AMA DÜZELDİ :eyv

Sabahları renault motorlarının çoğunda bu kasıntılık titreme mevcuttur

soğukta titrer motor. sıcakta baya da titreşimsiz çalışır. sabahları titreme nasıl düzeyde3 piston çalışır gibi baya sallıyosa. ya conta ya kapak ama az titriyosa sorun yok.

Geri