Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin..
Eyvallah gençler...hayırlı olsun Mustafa abi, yengeye kazasız belasız kullanmalar diliyorum
Eyvallah başkan...
3 Temmuz'a yetişme ihtimali yoktu bizde hazır araç gelmişken alalım dedik,bu arada 1 Temmuz'da 1.000 lira zam var...
Doğru söylüyorsun, beni de aradılar gümrükten arabanın çıkışı yetişmeyecekmiş 01.Temmuz a kalır ise bin tl zam var araba bakıyoruz size dediler. Önerdikleri araç siyah, fildişi tavan oldu. Ben kabul etmedim, kendim araştırdım, Denizli'de Sagdıkoğlunda turuncu, fildişi tavan buldum, onlara söyledim, onlarda 1 saat sonra aradılar beni, tamam araçı sizin için aldık dediler. Bizim siyah tavan oldu fildişi tavan. Plakayı 01.Temmuzda çıkaracaklar bandrolu onlara ödetiyorum. Son anahtar teslim fiyatı 53,500.tl olarak netleştirdik. Tabi bir aksilik çıkmaz ise Allah kısmet eder ise, önümüzdeki hafta teslim alacağız arabayı...Vay Canına Neyse Orda Duracagina Sende Dursun
Doğru söylüyorsun, beni de aradılar gümrükten arabanın çıkışı yetişmeyecekmiş 01.Temmuz a kalır ise 1bin tl zam var araba bakıyoruz size ddeirler. Önerdikleri araç siyah fildişi tavan oldu. Ben kabul etmedim, kendim araştırdım, Denizli'de Sagdıkoğlunda turuncu fildişi tavan buldum. Onlara söyledim, onlarda 1 saat sonra aradılar beni tamam araçı sizin için aldık dediler. Bizim siyah tavan oldu fildişi tavan. Plakayı 01.Temmuzda çıkaracaklar bandrolu onlara ödetiyorum. Son anahtar teslim fiyatı 53,500.tl olarak netleştirdik. Tabi bir aksilik çıkmaz ise Allah kısmet eder ise, önümüzdeki hafta teslim alacağız arabayı...
Eyvallah kardeşim...hayırlı olsun tekeri düz bassın