Renault Zoe Akselerasyon 0-140

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın

25 saniye de çıktı. Hiç fena değil :eyv

Şehir içinde yeterde artar bile.

0-100 km 10 saniye saydım, çok iyi bir değer...

vayy şaşırdım vallahi..

10 sn 100 km hız iyimiş de şarj konusunda ne düşünüyorsunuz.. çok tatmin kar değil gibime geldi

Hızlanma konfor sessizlik vs vs harika da işte şu pil kiralama olayı falan tırt

elektrikli motorlar aslında çok enteresan bir güç üretiyorlar, adamı şaşırtıyor.. Ama hala menzil sıkıntı.. Bodrum'a anca iki günde gidilebilecek.. Bir şarj ile Bodrum'a gitse o zaman tamam oldu diyeceğim.. :D

elektrikli motorlar aslında çok enteresan bir güç üretiyorlar, adamı şaşırtıyor.. Ama hala menzil sıkıntı.. Bodrum'a anca iki günde gidilebilecek.. Bir şarj ile Bodrum'a gitse o zaman tamam oldu diyeceğim.. :D
aynen narin kullanımda 200 km aslında bir sistem ile tekerlerden güç alsalar aynı zaman da kendi kendini bir miktar şarj etse menzil uzamaz mı belki de böle yaparak 200 km dediler hee

aynen narin kullanımda 200 km aslında bir sistem ile tekerlerden güç alsalar aynı zaman da kendi kendini bir miktar şarj etse menzil uzamaz mı belki de böle yaparak 200 km dediler hee

Belki uzar, belki de uzatılmış menzildir.. :D

Ama benim aklımın almadığı, bu kadar teknoloji gelişmiş vaziyette, hala 200 kmlik menzil yapılıyorsa, o işte bir terslik var... Burada petrol devleri devreye giriyor galiba.. :D

Geri