Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.Elimde son 1 adet kit kaldı.1 adette kendime yedek olarak bıraktım.Bu son kitten başka gelmeyecek.G.Koreli firma artık deniz aşırı satış yapmayacağını duyurdu.Almak isteyen varsa bu son kittir.Artık yedek larca haricinde direk satış yapmayacaklar.Bilgilerinize.
Befe üstadım, bagaj kapısındaki hangi kablodan paralel çektin söyleyebilir misin? Bir kahverengi, üç gri kablo var. Bende buradan kablo çekip, içerden düğme ile bagaj açmayı düşünüyorum. Bir de anahtarda hangi kabloya bağladın? Teşekkürler.
Merhaba.
Kusura bakmayın önceki mesajınızı görmemişim.Bagaj kapağının iç tarafında dışarıdan açma düğmesine icten bakıldığında 2 uçlu bir kablo var.Hangibuca hangi kablonun bağlanıyor olmasının bur önemi yok.Kablo uçlarını o kablolara paralel bağlantı yapacağız.
Düğme 3 pinli.Siz birbirine çaoraz olan pinlere kablo baglantısını yapmanız yeterli olur.