Renault Talisman Elektrikli Bagaj Açma Kapama

Tabi.O zamana kadar alan olmaz ise değerlendirebiliriz.Teşekkür ederim.

Ustadım mesaj kutunuz dolmuş. O yuzden özelden mesaj atamıyorum size.

Sildim fazla mesajları.

Arkadaşlar merhaba.Elimde son 1 adet kit kaldı.1 adette kendime yedek olarak bıraktım.Bu son kitten başka gelmeyecek.G.Koreli firma artık deniz aşırı satış yapmayacağını duyurdu.Almak isteyen varsa bu son kittir.Artık yedek larca haricinde direk satış yapmayacaklar.Bilgilerinize.

Arkadaşlar bagaj kiti duruyor.İsteyen olursa fiyatı bana maliyeti olan 3950 TL dir.

Arkadaşlar kitin montajını kendi yapmak isteyen için aşağıdaki montaj videoları yardımcı olabilir;

Befe üstadım, bagaj kapısındaki hangi kablodan paralel çektin söyleyebilir misin? Bir kahverengi, üç gri kablo var. Bende buradan kablo çekip, içerden düğme ile bagaj açmayı düşünüyorum. Bir de anahtarda hangi kabloya bağladın? Teşekkürler.

Befe üstadım, engin bilgin ve tecrübenden bizleri mahrum etme :) Cevabını bekliyorum.

Befe üstadım, engin bilgin ve tecrübenden bizleri mahrum etme :) Cevabını bekliyorum.
Merhaba.
Kusura bakmayın önceki mesajınızı görmemişim.Bagaj kapağının iç tarafında dışarıdan açma düğmesine icten bakıldığında 2 uçlu bir kablo var.Hangibuca hangi kablonun bağlanıyor olmasının bur önemi yok.Kablo uçlarını o kablolara paralel bağlantı yapacağız.
Düğme 3 pinli.Siz birbirine çaoraz olan pinlere kablo baglantısını yapmanız yeterli olur.

Befe üstadım cevabın için teşekkür edrim. Ancak benim bagaj açma tuşuna takılan soket üzerinde 3 gri 1 kahverengi kablo var, farklı mı acaba?

Geri