Renault safrane dt 2000 model hakkında bilgi veriimisiniz avrupa model

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan petna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaklaşık olarak 13 bin tl gidiyor

s.aleykum salim kardeş benimki 2,2 modifiyeli nasıl oluyor bilmiyorum bide latitıde nasıl oluyor teşekkürler
Motor Modifiyesinden anlamam pek :o

Renault Latiude de Renaultun ürettiği yeni nesil Safrane ...

abi 2000 model türkiyede yok denebilecek kadar az bu model..birde dizel oldugu için çok iyi..araç full navigasyonuna kadar dolu bir araç sanırım..bence 2000 model 13bine bulmak imkansız bu aracı...en az 18-19 ederi var..birde 160bindeymiyş km si bence tam alınmalık araba..servise gösterip masraf açacak bir arızası yoksa alınır derim..modifiyeye gelince şuanki motor gücü tam emin değilim ama 140-150 beygirlerde sanırım o modeller..sadece chip tuning ile 30 beygir civarı bir güç alınabilir..bunun haricinde bişey yapmaya gerek yok zaten yeterince tatmin edici olur abi...

s.aleykum arkadaşlar arabanın özelligi ve modeli ögrendim modeli safrane cft3 2,2dt arkadaşlar motor G8T ürün ailesi x54 e2 ekipman düzeyi motor tip düzeyyi MG ön yan hava yastıgı yolcu hava yastıgı kaset çalarlı ve yol bilgisi veren 4x15 watt radyon diyorda benim radyo yok yeni alıcam gelişen gam bu gelişen gam nedir aydınlatırsanız sevinirim 01 alarm sireni normu bu alarm sistemi var demekmi evet arakadaşlar yazabildiklemimi yazdım bilginiz olursa bu araba hakkında bilgilendirieniz sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

s.a burak kardeş verdigin cevablardan dolayı çok teşekkür ederim

kadir kardeş sanada teşekkür ederim sagolun

Geri