Renault ELF Glacelf Supra Organik Antifiriz

80.000 Km Bakimda Aklimda Olsun Oda Degissin Fluence Gariban Mazot Koyup Kosturuyorum Ona Da Bakmak Lazim Bugun Dolandim Epey Sikinti Yok Yanliz Kangoo Kadar Sicak Yapmiyor İceriyi Fluence Bu Antfirizle Alakali Olabilir Mi Kaloriferin Epey Dolandim Cunku 3 Kademede Aciyorum Motor Suyu Sicak Ama İcersi Oyle Degil Kangooda Motor Suyu Gec İsinsada Fani 3 Alsam Keseci Ararim O Derece Yani

Bu soru beni aşar başkan, benim flu'nın sobası şimdilik yeterli geliyor :)

Kış bakımınızı henüz yaptırmadıyanız soğutma sistemine bu ürünü mutlaka koydurunuz...

elf.antfiriz.webp

elf.antifiiriz.kod.webp

mustafa abi ELF 'in ürününde RFC sticer orjinal durmuş (((: sponsorluk durumumu var yoksa

Bir Soru Daha Bunu Alip Kendimiz Koyamazmiyiz ?

Başkan dün fren hidroliğiyle karıştırmışım. Bugün bakım kitapçığına baktım, sogutma sıvısına 120.000km/4 yıl diyor.

Bu Arada Antifiriz Ne İşe Yarar İle İlgili Bir Resim Eklemek İsterim qw

76739_10151389668891584_1109351961_n.jpg

Bu Arada Antifiriz Ne İşe Yarar İle İlgili Bir Resim Eklemek İsterim qw

Siyah rengi sevmem, kahverengi favorimdir. Sabah antifirizi boşaltıyorum :D

80.000 Km Bakimda Aklimda Olsun Oda Degissin Fluence Gariban Mazot Koyup Kosturuyorum Ona Da Bakmak Lazim Bugun Dolandim Epey Sikinti Yok Yanliz Kangoo Kadar Sicak Yapmiyor İceriyi Fluence Bu Antfirizle Alakali Olabilir Mi Kaloriferin Epey Dolandim Cunku 3 Kademede Aciyorum Motor Suyu Sicak Ama İcersi Oyle Degil Kangooda Motor Suyu Gec İsinsada Fani 3 Alsam Keseci Ararim O Derece Yani

Abi senin kangooda motor sogukken AC tusuna bastığında sıcak üflüyormu bizim kangoo üflemiyorda bi gariplikmi var acaba?

teşekkür ederim

Geri