Renault ELF Glacelf Supra Organik Antifiriz

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Kış bakımınızı henüz yaptırmadıyanız soğutma sistemine bu ürünü mutlaka koydurunuz...

elf.antfiriz.webp

elf.antifiiriz.kod.webp

Vay Bee Koskoca Rolls Royce Bu Antifirize Onay Vermiş İse İşlem Tamamdır :eyv

Organik Yazmasina Takildim Ben Ne Demek Organik ?

Organik Yazmasina Takildim Ben Ne Demek Organik ?
Gübresiz doğal ortamda üretilmiş...:D

Kasım başında çok aradım Kadirli'de. Adana Total'de bile bulamayınca vazgeçtim. Bir Alman malı turuncu antifriz koydurttum... Sağlık olsun...

İki tür antifiriz mevcut.
1. Klasik olan- mineral bileşik
2. Organik (D TİPİ) olan.
Yeni araçlarda fabrika çıkışı organik olan kullanılıyor. İki farklı antifirizi karıştırılarak kullanılmaması öneriliyor, kimyaları farklı. Organik olanın fiyatı biraz fazla, organiğin bazı üstünlüğü var. 4 yıl kullanım ömrü, kaynama noktası klasikten yüksek. Resimler total'in ama elf'le mantık aynı.

Klasik olanı: Eski bildiğimiz antifiriz

xpt3mf.jpg

Organik olan. Kutuda yazar D tipi organik

moig3.jpg

Bir Soru Daha Bunu Alip Kendimiz Koyamazmiyiz ?

Muhtemelen senin kangooda organik vardır. Bildiğim kadarıyla 120.000 km/4 yıl ömrü var. Kendimizde değiştirebiliriz, şayet tamamlama yapıcaksak emin olmak gerek işte hangi anfiriz olduğundan.

Son düzenleme:
Muhtemelen senin kangooda organik vardır. Bildiğim kadarıyla 80000 km/4 yıl ömrü var. Kendimizde değiştirebiliriz, şayet tamamlama yapıcaksak emin olmak gerek işte hangi anfiriz olduğundan.

80.000 Km Bakimda Aklimda Olsun Oda Degissin Fluence Gariban Mazot Koyup Kosturuyorum Ona Da Bakmak Lazim Bugun Dolandim Epey Sikinti Yok Yanliz Kangoo Kadar Sicak Yapmiyor İceriyi Fluence Bu Antfirizle Alakali Olabilir Mi Kaloriferin Epey Dolandim Cunku 3 Kademede Aciyorum Motor Suyu Sicak Ama İcersi Oyle Degil Kangooda Motor Suyu Gec İsinsada Fani 3 Alsam Keseci Ararim O Derece Yani

Geri