Piyasadaki Elektriklilerin En Güzeli ZOE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Rakipler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı, BMW ve Toyota bu segmente giriş yaptı lakin benim gözümde en güzeli ZOE...:eyv

attachment.php

güzel bir iç tasarımı vardı. benim hoşuma gitti doğrusu

Usta abi bu araç diğer firma araçlarından bir adım önde çünkü bu renaultu destekleyen arkasında duran büyük sponsorları var diye biliyorum . Ve bu elektrik segmentinde hybrid teknolojisi diye giriş yapanlar yine bir adım geride çunku donanım paketleri arasında bu araç daha iyi yanılmıyorsam. Diğer firmalar boş arabaları satma peşinde . Bmw desen herkes alamaz toyota desen 100 kişiden 10 u alır ama Renault da 100 kişiden 20 ve ustu alan olur bnm tahminim.

ZOE :kupa

Gostergesi filan harika yaww ön konsol filan . Tasarımı da çok şeker :D ilgiyi çeker sanırım sync sesli konuşmada var komut ver . Tek kelime ile alınır bu araba .

​Gelecek elektrikli otomobillerde :eyv

ZOE'yi test etmeden önce çok büyük ön yargılarım vardı.
Ancak araç gerçekten çok hoş iç mekanı cok ferah resmen evinizde gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Herşeyden önce sesin olmaması ve harika ivmelemesi.
85 beygir meganım zoe kadar seri değil acıkcası menzil konusunda iyileştirme söz konusu olursa eğer gelecekte cok satar bu araçlar

zoe'yi test etmeden önce çok büyük ön yargılarım vardı.
Ancak araç gerçekten çok hoş iç mekanı cok ferah resmen evinizde gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Herşeyden önce sesin olmaması ve harika ivmelemesi.
85 beygir meganım zoe kadar seri değil acıkcası menzil konusunda iyileştirme söz konusu olursa eğer gelecekte cok satar bu araçlar
merhaba daha once fluence elektrikli bakmak icin renault bayiine gitmistim fakat elektrikli araclarin ulkemizdeki masraflari beni cok sasirtti
1-) su anda renault pili size kiraliyor yani her ay euro uzerinden bir pil kirasi var ve az degil oda km'ye gore
2-) araca kasko haricinde bataryaya da ayri kasko yaptirmam gerektigi soylendi
kisa bir hesap yapinca su an kullandigim megane 2 dizel aracim daha tasarruflu eger bu sorunlar cozulebilirse satislarda basari saglanir yoksa kimse turkiye'de bu paralari odemez.zoe'de boyle birsey var mi ? Bilgi verirseniz sevinirim

Tasarımı ile göz dolduracak bir araç.:eyv

Geri