21 Tem 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Duster 4x4 Outback Import - YouTube
13 Kas 2012 #2 guitar junior Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 369 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Çok iddialı bir parkur değil ama bu MTV'ye ben patlatır bir tarafını yine yaptırırım! :b
18 Kas 2012 Konuyu Başlatan #3 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Duster da çok iddialı
17 Ağu 2013 #4 junior Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ara 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 port bagajı nerden temin edebiliriz mükemmel bir tasarım olmuş spotlar da harika bagajdaki bir de alt koruma süper
port bagajı nerden temin edebiliriz mükemmel bir tasarım olmuş spotlar da harika bagajdaki bir de alt koruma süper
10 May 2016 #5 savaskarauz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 May 2016 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dusterin en kıl olduğum rengi beyazdı. taa ki şu resmi görene kadar. aksesuarlar beyaz arabada kelebek gibi duruyor diye gittim siyah aldım. internet aleminde gördüğüm en seksi (!) duster şu resimdeki. burada dikkat çekici olan cantların çok küçük, lastik yanaklarının çok geniş olması. bunun amacı nedir bilen var mı? sarsıntı az hissedilsin diye mi.
dusterin en kıl olduğum rengi beyazdı. taa ki şu resmi görene kadar. aksesuarlar beyaz arabada kelebek gibi duruyor diye gittim siyah aldım. internet aleminde gördüğüm en seksi (!) duster şu resimdeki. burada dikkat çekici olan cantların çok küçük, lastik yanaklarının çok geniş olması. bunun amacı nedir bilen var mı? sarsıntı az hissedilsin diye mi.
10 May 2016 #6 Yusuf Gunes Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 148 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Resimde görünen ms lastiklerdir ve asfalt dışı yol kullanımı içindir