Bu gün her zaman ki gibi işe gitmek üzere kalktım ve havalimanına gittim ama öğrendim ki vardiya mı yeni evlenen bir arkadaşım ile değiştirmişler ve o sinirle geri döndüm bir müddet Usta gazımı almak zorunda kalarak çıkıyım ben dedim biraz ve Açık çek aldığım genç kardeşim Cihan kardeşimize yani ULUS OTOMOTİV Aksaaya küçük bir baskına gittim iyi de yapmışım bu konuda sizlerede tavsiye ederim. Ulus ailesi olarak hem babası hemde cihan kardeşimiz inanın kalbe cila çekiyorlar. Hepsine burdan teşekkür etmek istiyorum. Cihanın esktra göstermiş olduklarını da unutmadım fotograflar la ad bunu anlıyacağınıza eminim. Aksaray a gitmişkende küçük dokunuşlar yapmak istedim F KANGOO ma bakalım bunları beğenicekmisiniz
Maceralar ve dokunuşlar devam edecek
Bu fotograf ulus otomotivi ararken gördüğüm çürümeye terkedilmiş çok eski bir tarihi ev çoğu kişi görmemiştir bile orda böyle bir ev olduğunu...
Zeytin
yakışıklımız
bu küçük dokunuşlara başlamadan
bu da kardeşimin arap sabunuyla olan mücadelesi ellerine sağlık
ulus otomotiv
ve yapılanlar
sübablara dikkat ve siyal altı AEM
çaycı bonus
Denemeler testler dokunuşlar ve mini buluşmalar devam edicek dikkatli olan her an gelebilirim yanınıza
Maceralar ve dokunuşlar devam edecek
Bu fotograf ulus otomotivi ararken gördüğüm çürümeye terkedilmiş çok eski bir tarihi ev çoğu kişi görmemiştir bile orda böyle bir ev olduğunu...
Zeytin
yakışıklımız
bu küçük dokunuşlara başlamadan
bu da kardeşimin arap sabunuyla olan mücadelesi ellerine sağlık
ulus otomotiv
ve yapılanlar
sübablara dikkat ve siyal altı AEM
çaycı bonus
Denemeler testler dokunuşlar ve mini buluşmalar devam edicek dikkatli olan her an gelebilirim yanınıza