Medianav Evolution 9.1.3 güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba aranıza 2015 [FONT=&quot]1.5 dCi SportTourer Icon[/FONT] ile katıldım bizim araçların en fazla 4.0.6 ya kadar yükleyebileceğimizi şimdi öğrendim ama ben şu an 9.1.3 yükledim media nav türkçe gelmiyor harita 2013 te kalmış geri dönemiyorum nasıl dönerim lütfen yardımcı olun

Herkese merhaba aranıza 2015 1.5 dCi SportTourer Icon ile katıldım bizim araçların en fazla 4.0.6 ya kadar yükleyebileceÄŸimizi ÅŸimdi öÄŸrendim ama ben ÅŸu an 9.1.3 yükledim media nav türkçe gelmiyor harita 2013 te kalmış geri dönemiyorum nasıl dönerim lütfen yardımcı olun

Site içerisinde 4.0.3 düşürme var indirdiğin dosyayı fat32 olarak biçimlendirdiğin usb içine at sorunun çözülecektir hatta bu versiyonda videoda izleyebilirsin

Arkadaşlar usbyi takıyorum ama görmüyor güncellemeyi ne yapmam gerekli 7.0.5 e kadar çıkardım 4.0.6 dan

9.1.3 ,ç,n yardimlarinizi beklİyorum.

Arkadaşlar usbyi takıyorum ama görmüyor güncellemeyi ne yapmam gerekli 7.0.5 e kadar çıkardım 4.0.6 dan

sizin cihazınız medianav,bu güncelleme medianav evo için.sizin cihazınız 9.1.3 e güncellenmez

Merhaba. Benim sürüm Media Nav Evo 8.0.5.
9.1.1 ile 9.1.3 arasında ne fark var acaba? Hangisine yükseltmem daha iyi olur? Video oynatma harita güncellemesi yapacağım.
Mevcut sürümde telefon bağlayamıyorum, reddediyor biri.
Son sorum da geri görüş kamerası ekleyeceğim. Sıkıntı çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler.

Selam video yazilimi icinde link atarmisin

Merhaba,
Media Nav Evo 9.1.3 indirme linki arızalı durumda şuan. Linki yenilerseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar Media Nav Evo 9.1.3 sürümünün linki buldum . İsteyen arkadaşlar bu link üzerinden indirebilir. ' https://disk.yandex.com.tr/d/1U0p7JlgNQZvag '

Geri