Öncelikle herkese merhabalar. Aracım 2012 icon faz1 media nav sahibiyim. Aracımın navigasyonu düzgün çalışıyordu bir sıkıntısi yoktu. Ama 2012 Q2 kurulu olduğu için çoğu yolları göstermiyordu kapanan benzinlikleri açık vs gösterdiği için güncelletmek istedim. Instagram üzerinden bir arkadaşa ulaştım. Bana bir 2022 ve 2023 için ayrı ayrı fiyat verdi. 2023 olanı yaptırtmak istedim aracımın şase numarasına göre yazılım yazacağını vs söyledi. Bana yazılımı 1 saat içinde gönderdi. Aracıma takıp kurduğumda Media-nav sistemimin navıgasyonu devre dışı kaldı şu an kabul et butonu inaktif olarak duruyor. Sonrasında sistem yazılımınız bozuk dedi ve sistem yazılımı gönderdi fakat buda sorunumu çözmedi. Sonrasında 2022 Navigasyon güncellemesini gönderdi. Bunu kurduğumda ise şu an media nav her çalıştıgında global.cfg not found hatası veriyor. Lütfen yardim edin bu navigasyonu nasıl tekrar çalışır hale getiririm. Satin aldiğım akradaş ramlariniz bozulmuştur birkaç gün arayla deneyin düzelir benimde aravım faz1 icon vs vs dedi fakat düzelmedi. Bunu nasıl çözeriz lütfen yardım