Ne yaptınız, çözebildiniz mi sorunu?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaz pedalı da fren pedalindaki müşür de yapar . Gaza ne oranla basıldığını okuyamazsa tepkisi de ona göre olur motorun. Fren müşür ü fren e basılıyor gibi algılar sa enjektör ler yakıtı keser ekonomi yapmak içinsorun devam ediyor sabah calıştırdıgımda soguk havadan galiba hiç gaz yememeye basladı.dün turbo cıkısını söktük acaba partekül veya katalizordenmi diye ondanda değil..araba gaz yemiyor kağnı gibi sanki 1000 motor var üzerinde kanser olacam nolur biri yardım etsin..motor komple sandık motor sıfır enjektör pompa sıfır turbodada bişey yok map sensörü maf sensörü denendi ondan da değil..neden yapar böyle birşeyi..havasoguyunca iyice cogaldı hiç gitmemeye başladı kesin hava ile ilgili birşey..en azından koleosu olan varsa deneme yanılma ile sorunu cozersem belirli bir parada vericem aracın sahibine..acaba gaz pedalından yaparmı?
Yüksek turbo basıncı okunuyor ise araç motoru korumaya alır . Aracınızda hız sabitleyici var ise aracın hızını sabitleyici den yükseltin birde öyle deneyin bakalım gaz kesecek mi [emoji848]Merhaba arkadaşlar, aynı sorunu henüz yeni almış olduğum 2010 model aracımla yaşıyorum, muhtemelen aldığımda da bu arıza vardı ve satan tarafından biliniyordu. Konu oldukça eskimiş, acaba bir gelişme oldumu. Meakad eğer sorunu çözdüyseniz bana da yol gösterirsen sevinirim.
Yüksek turbo basıncı okunuyor ise araç motoru korumaya alır . Aracınızda hız sabitleyici var ise aracın hızını sabitleyici den yükseltin birde öyle deneyin bakalım gaz kesecek mi [emoji848]
Yüksek turbo basıncı okunuyor ise araç motoru korumaya alır . Aracınızda hız sabitleyici var ise aracın hızını sabitleyici den yükseltin birde öyle deneyin bakalım gaz kesecek mi [emoji848]
Merhaba konu sahibi maalesef geri dönüş yapmadı konu hakkında bilgilerimi üstteki mesajlarda paylaştım sorunu detaylıca yazarsanız yardımcı olmaya çalışırımCoşkun Bey iyi günler dilerim,
bu konuyla ilgili nasıl sonuçlandı yada yeni bir bilginiz varmıdır acaba aynı sorunu birebir bende yaşıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.