Kitapçık

Etem

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ArkadaŞlar merhaba benİm 1998 safrane 2,5 model arabam İÇİn kullanma kİtapÇiĞi İstİyorum teymİn edebİlecek varsa Ücretİ dahİlİne almak veya fotokopİsİnİ Çektİrmek İstİyorum İstanbul kadikÖy deyİm

ArkadaŞlar merhaba benİm 1998 safrane 2,5 model arabam İÇİn kullanma kİtapÇiĞi İstİyorum teymİn edebİlecek varsa Ücretİ dahİlİne almak veya fotokopİsİnİ Çektİrmek İstİyorum İstanbul kadikÖy deyİm

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
kendinizi Üye tanıtımları bölümünden tanıtabilirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.
kitapçık bulamasakda buradan paylaşımlarımızdan faydalanabilirsiniz.

ilk önce kendinizi üye tanıtımlar kısmında tanıtmanız gerekiyor.konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar kesinlikle konunuza cevap vericeklerdir :eyv

Hoşgeldin 98 safrane kullanan denk gelmemişti. Nasıl arabandan memnun musun...

arkadaslar safran kitapcik arayan varsa bende pdf seklinde var

Dostum kitapcık duruyorsa yolarmısın ihsankaya4434@gmail.com

2-3 gün önce otm. vites 1998 2.5 v6 safrane aldım. tamamen yabancısıyım. hsnglr79@gmail.com'a pdf kılavuzu gönderebilirseniz sevinirim. tşk.

2-3 gün önce otm. vites 1998 2.5 v6 safrane aldım. tamamen yabancısıyım. hsnglr79@gmail.com'a pdf kılavuzu gönderebilirseniz sevinirim. tşk.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. 2.5 motorlarda V6 yok. Size yanlış bilgi vermişler. Aracınız 2.5 20 valf ve 5 silindirli N7U Volvo motorlu olmalı. Takıldığınız bir yer olursa yardım etmeye çalışırım. Pdf bulup yollamaya çalışacağım.

Geri