Kangoo mu Grand Scenic mi

RenaultAmiral

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar elimde Kangoo chromline var çok memnunum fakat Grand Scenic ile değiştirmek istiyorum. 2015 model Grand Scenic ile Kangoo chromline arasındaki farklar nelerdir ? Donanım olarak bagaj hacmi yakıt vb. Konularda farkları nelerdir ?

Ikiside farklı katagori araçları konfor ve estetik isterseniz scenic uygun fiyatlı olsun derseniz birazda dediklerimden ödün veririseniz kangoo tabiki

2015 Grand Scenic yok hatta 2014 bile yok galiba.Enson 5 kişilik olanı satılıyordu o da grand scenic kadar tutulmadı çünkü 5 kişilik picasso gibi aracın yanında çok sırıtıyodu ama grand scenic güzeldi lodgy gelince onu nedense getirmediler.

Ama 2013 son grand scenic ile değiştirilebilir sonuçta ruhsatta binek geçiyor ve 7 kişilik ,bagajda koltuklar gizleniyor.Linkteki kasa son çıkan gerçekten çok güzel bende de 105 lik var çok memnunum ama bu grand scenicle değiştirilir :)

Link:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-privilage-7kisilik-cam-tavan-275357506/detay

abi kangoo devam :)

grand scenic. her yıl muayene yok, artı konforu var. avrupanın en çok satan 2. mpv modeli

İkisi bence kıyaslanacak kategoride değil Scenic al farkı anlarsın konforuda bagaj hacmide sürüş keyfide seni fazlasıyla tatmin eder.2006 model bir Scenic almıştım 7 sene önce aşık oldum araca tam 4 Scenic değiştirdim şimdide 2010 modeli var Scenic aşktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri