Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar havalar ısındı ve tüketim değerleri ciddi oranda düşüşe geçti . Ortalama tüketim 5.6 da
Kullanım tarzı genelde şöyle, 10 kere marşa bastıysam 7 si 5 km altı mesafe , Motul 5w40 ve temiz hava filtresi nin bence çok etkisi oldu . Ortalama hız 25 -- 30 arasında oluyor genelde
915 km lik ölçüm sonucu yol bilgisayarı 53.5 lt diyor pompada 55.5 lt yazıyor ortalama , pompa ölçümü ile 6.06 şehir içi kullanım . Klima yer yer açık idi
Yazılım atıldı aracıma tüketim testi yaptım 23 km mesafede sıcak motorda akıcı trafikte 4.3 lt yakıt ortalaması vardı.
Yazılım sonrası 130 hp 300nm tork oldu aracım . Test ediyorum yorumları bu başlık altında paylaşacağım.
Arkadaşlar aracıma yazılım attırdım sonrası yaklaşık 1000 km yol yaptım son uzun menzilli şehir içi tüketim değerleri video da iyi seyirler https://youtu.be/BfpzHKAd4cY