İhtiyaç Sahibi Engelli Arkadaşlara Ücretsiz Koltuk Değneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Admin arkadaşlar eğer ki konuyu uygun bulmazlar ise kaldıra bilirler. Konunun amacı engelli ve maddi durumları olmayan arkadaşlara hiç bir bedel olmadan koltuk değneği yardımında bulunacaktır. Konu hakkında kapsamlı bilgi ise bu adres içinde http://www.engelsizdostlar.com/foru...li-arkadaslara-ucretsiz-koltuk-degnegi-69938/

Arkadaşlar konu güncel. Sosyal medya hesaplarında paylaşmak isteyen arkadaşlar olur ise güzel olur. En azından daha fazla kişiye ulaşma şansımız olur.

Arkadaşlar konu güncel. Sosyal medya hesaplarında paylaşmak isteyen arkadaşlar olur ise güzel olur. En azından daha fazla kişiye ulaşma şansımız olur.
Duyarlılığınız için teşekkürler.

Harikasınız gerçekten.
Duyarlı insanlar çok yaşasın.

Konumuz güncel arkadaşlar. Sosyal medya üzerinden paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim. Amacımız daha fazla kişiye ulaşmak. Bu kampanya sonrasında tekerlekli sandalye içinde kolları sıvayacağız inşallah.

Emekleriniz için teşekkürler. Konuyu yukarıya sabitledim. Umarım ihtiyaç sahipleri ve hayırsever insanlara ulaşırız.

Emekleriniz için teşekkürler. Konuyu yukarıya sabitledim. Umarım ihtiyaç sahipleri ve hayırsever insanlara ulaşırız.

Çok teşekkür ederim. İnşallah kısa zaman içinde ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız sonrasında bir kaç arkadaşımız ile tekerlekli sandalye konusuna girmeyi planlıyoruz bakalım nasip. Tek derdimiz gerçekten ihtiyacı olan engelli arkadaşlara ulaşmak.

Konumuz güncel arkadaşlar. Yeter ki ihtiyaç sahibi maddi durumu yerinde olmayan arkadaşlar olması bizim için yeterlidir.

Konumuz güncel arkadaşlar.

Başlık hoşuma gitti. Tebrik ve konuyu uplamak için geldim. Düşüncenize sağlık :)

Geri