hidrolik Direksiyon

Endülüs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sipringe hidrolik direksiyon taktırabilirmiyiz taktırsak kaça mal olur bize yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yarı hidrolik direksiyon haline dönüşüyor ama kaça mal oluyor şu an onu bilmiyorum.

Aynı motora sahip hidrolik direksiyonu olan başka bir araçtan alınıp takılabilir ya da Hakkı abinin dediği gibi son kasalardaki gibi yarı hidrolik direksiyon yapılabilir.

yarı hidrolik direksiyon ilk defa duyuyorum o nasıl bişey abi hidrolik direksiyonu bi gösterip çekmişlermi hemen :D

broadwayların hiçbirinde hidrolik yok zaten :D

Sonradan takılanı bilmem ama, geçen hafta helezonları kestirmeye gittiğimde Usta amortisör bilyalarını yağlayınca, helezon üst tablalarını değiştirince ve direksiyon kutusunu ve rot kollarını da elden geçirince direksiyon hidrolik gibi oldu, hatta fazlasıyla yumuşadı :) :)

Ben bu işe son noktayı koymayı başardım benim elimde Renault 9 rn i model aracıma Clio symbol direksiyon kutusunu vede elektirkli direksiyon pompası taktım orjinal fabrika yapmış gibi oldu direkson çok rahat oldu uzun yollarda virajda çok rahat bir konfor verdi

clio symbol direksiyon kutusu hortum elektirikli direksiyon pompası ben taktım 3000 tl ye mal oldu

Geri