Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenli sürüş eğitim için Demir Bükey Akademi'ye gittim bugün
Bir öğrencime eşi böyle bir eğitim hediye etmiş ve kadın atlattığı kazanın korkusunu yenip tekrar araç kullanmaya başlamıştı. Türkiye'de değil. Hangi aşamada böyle bir eğitim en az hangi seviyedeki, ya da ne tür yollarda seyredenler için faydalı olur sizce?
bu eğitimler gerçekten işe yarıyor, arabayı aldığımızda maisten bize hediye olarak gelmişti böyle bi kurs, babam gittikten sonra arabayı dahada bi özgüvenle kullanır oldu
Bence araba kullanan herkesin mutlaka gitmesi gereken bir eğitim... Atla deve değil 200 lira civarı bi para (yemek de dahil)... En azından bu tür durumlarla karşılaştığınızda ne yapacağınız hakkında fikriniz olur, panik yapmazsınız...
Teşekkürler, aslında bu video ilk başlarda çekildi, pratik yaptıkça yaptığın hareketleri daha iyi anlıyor sanki araba elindeymiş gibi istediğin tarafa atabiliyorsun... Daha çok pratikle öğrenilecek bir durum...