FB-GS Derbisinde skor FB 1- GS 0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Göz yanılması olabilir, bu çekimi yapan yayımcı kuruluşun ise bu konuda açıklama getirecektir.:eyv

Burakcım ne kadar yazsakda ezeli rekabette insanın içinden geçenler hep aynı olur. Bu konularda laflarını ne kadar seçersen seç arifin fikri neyse zikri de o olur :eyv

Şampiyonluklar kupalar bir yana, şu feneri bir yensek başka birşey istemiyorum diyen o kadar çok galatasaraylı var ki memlekette. Nedense yenemeyince hemen tarih, skor Allah ne verdiyse yazmaya başlıyorlar. bu rekabet sizler olmasa olmazdı, iyi ki varsınız :eyv
Herkes kendine şampiyon, herkes bir numara :D

Burakcım ne kadar yazsakda ezeli rekabette insanın içinden geçenler hep aynı olur. Bu konularda laflarını ne kadar seçersen seç arifin fikri neyse zikri de o olur :eyv

Şampiyonluklar kupalar bir yana, şu feneri bir yensek başka birşey istemiyorum diyen o kadar çok galatasaraylı var ki memlekette. Nedense yenemeyince hemen tarih, skor Allah ne verdiyse yazmaya başlıyorlar. bu rekabet sizler olmasa olmazdı, iyi ki varsınız :eyv
Herkes kendine şampiyon, herkes bir numara :D

İlk yarı yendik ama Arena da:)

İlk yarı yendik ama Arena da:)

Abi Yusuf ne güzel söylemiş şu feneri yensekte başka bir şey istemiyorum diyen Galatasaraylılar var diye bende diyorum 116 yıl kazanamayalım ama yine sizin stad da kupa kaldıralım Avrupa şampiyonu olalım yanlış şampiyonluk kutlaması yapın izleyelim inan yusufum benim gibi düşünen Galatasaraylı %80 :))

Ne yenmiştik be... :D

Bu konuyu ben çöpe atacaktım zaman aşımına uğradı diye..:cool:

Mantıklı oyluyoruz kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir :))

Biz en azından kendi yendiğimizden bahsediyoruz, sizin gibi elalemin yendiğinden bahsetmiyoruz...:anla :hıh

Geri