kardeş güncelle oyunu 1.9.22 güncellemesi mevcut . oyunu orjinal aldım ilk günden scsye can feda şimdi ats ( american truck simulator ) geliyo bekliyorum onu gelsin alacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzelkardeş güncelle oyunu 1.9.22 güncellemesi mevcut . oyunu orjinal aldım ilk günden scsye can feda şimdi ats ( american truck simulator ) geliyo bekliyorum onu gelsin alacam
Abi bu oyunu sürekli oynuyorum. Para hilesi yapınca bir tadı kalmıyor. Ama extra kabin süspansiyonu, no speed limit ve havalı korna yaması ile tadından yenmez oluyor tavsiye ederim hepsini. İyi forumlar
Arkadaşlar bende bu oyunu multiplayer olarak oynuyorum.2014 de açmış bulunduğum bir grup var.
Forum da bulunan arkadaşlar ve özellikle yönetimindeki arkadaşlar topluluklar içinde çıkan sıkıntıları bileceklerdir.
Disiplin ve düzen içinde var olmak adına tek kalmayı göze almak gerekir.Böyle bir durum ile grubumuzda bir dağılım yaşandı.
Her ne kadar bir oyun olsa dahi topluluğa karşı saygılı olmak gerekir ve grubumuzda bu düşünceyle kuruldu.
Forumda bu oyunu multiplayer da oynayan arkadaşlar varsa yeniden toplanan grubumuza beklerim.
Simülasyon oyununu daha gerçekçi keyife yansıtmak adına konvoy zorunluluğu grubumuzda kaldırıldı.
ilgilenen arkadaşlar varsa grubumuza beklerim.
Grup Sayfamız : [TR express]
Profil Sayfam : [TR express] Kaptan