Euro truck simulator 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardadrmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara

Bu aralar fena sarmış durumdayım bu oyuna..:kahverenault olması dahada zevk verıyor.:eyv

gerçekten güzel oyun arada bir oynarım :) yanlız bu oyunu oynamaktan 256 MB cık ekran kartımı yedim hehe hehe artık arada bi canım sıkılınca oynuyorum :D hız hilesiz yollar çekilmiyor tavsiye ederim hatta cheat engine yide indir :D

gerçekten güzel oyun arada bir oynarım :) yanlız bu oyunu oynamaktan 256 MB cık ekran kartımı yedim hehe hehe artık arada bi canım sıkılınca oynuyorum :D hız hilesiz yollar çekilmiyor tavsiye ederim hatta cheat engine yide indir :D

yaptım bıle abı:eyv.90 90 nereye kadar..şimdide takla atıp duruyorumm..para hileside şarthehe

ay inanmıyorum:))aşkın nur yengimi söylüyorduhehehehehehebende genç adam askerdende yeni geldi şimdi konyaaltı senin jolly benim geceleri yıkıyordur diyordum ahanda acı gerçeğe bak cıxx cıxxxıslık

170 basmıştım premium ile :)
Güzel bir oyun :)

ay inanmıyorum:))aşkın nur yengimi söylüyorduhehehehehehebende genç adam askerdende yeni geldi şimdi konyaaltı senin jolly benim geceleri yıkıyordur diyordum ahanda acı gerçeğe bak cıxx cıxxxıslık

Ahahahahahahah saglam guldum kerem abii :D

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

daha sivil hayata alışamadım millete komutanım derım dıye cekınıyorummhehehehe

Sesli güldüm :D

Abi bu oyunu sürekli oynuyorum. Para hilesi yapınca bir tadı kalmıyor. Ama extra kabin süspansiyonu, no speed limit ve havalı korna yaması ile tadından yenmez oluyor tavsiye ederim hepsini. İyi forumlar:)

Geri