Dacia sandero 2013 ambiance orjinal lpg stop etme sorunu

Gökhan Uysal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda stop etme sorunu var sadece lpg de yapıyor dönüşlerde vites değişimlerinde debriyaja bastığımda birden devir saati düşüp stop ediyor daha önce bursada 3 yetkili servise bu sorun için götürdüm fakat problem göremediklerini pc ile bağlantıda herhangi bir hata vermediğini söylediler böyle stop etme sorunu yaşayan varmı.

ses yok kimseden...

Konu eski 1 yıl. geçmiş böyle bir sorunu olan yok galiba bizden başka aynı sorun benim 2012 model dusterda da var. rölentide hafif gaz verip bıraktımı devir düşüyor birden stop ediyor çözüm bulamadık.

Konu eski 1 yıl. geçmiş böyle bir sorunu olan yok galiba bizden başka aynı sorun benim 2012 model dusterda da var. rölentide hafif gaz verip bıraktımı devir düşüyor birden stop ediyor çözüm bulamadık.

Boğaz kelebeğini temizlettirin sorununuz %90 düzelir.

Evet arkadaşlar üzerinde. Seneler geçmesine rağmen probleme çözüm bulamadım yusufmzrk bir çözüm bulabilfinmi

Evet arkadaşlar üzerinde. Seneler geçmesine rağmen probleme çözüm bulamadım yusufmzrk bir çözüm bulabilfinmi

çözüm yok yetkili serviste de hiç bir problem yok benzinde çalışırkende sıkıntı yok gazdayken özellikle trafikte dur kalkta birden devir yükselip düşüyor ve stop ediyor.

çözüm yok yetkili serviste de hiç bir problem yok benzinde çalışırkende sıkıntı yok gazdayken özellikle trafikte dur kalkta birden devir yükselip düşüyor ve stop ediyor.
Sorun hala devam ediyor gaz kelebeğine kalirasyon yaptırdım temzilettim fakat aynı yani birkaç gün güzeldi sonra yine başladı sanki kalibrasyon yine bozuldu.

Landirenzodan kurtuldum atiker taktırdım şuanda rahatım stop etme yok

Geri