Bugun gittim vede bayiden aşağıdaki fiyatı aldım en boşu ( zaten en bosuda dolu gibbi zaten)) renk beyaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dizel motorların maaliyeti daha fazla, pahalı olması bu yüzden, bugün piyasa şartlarında kasa halinde sıfır bir dizel motorun fiyatı en az 6500 TL gibi bişey ki bunlarda bulunan dizel motorlar turbolu ve oradanda bi maaliyet artışı oluyor, ama tavsiyem 1.2 almak yerine 0.9 TCe almanızdır, çünkü hem performansı 1.2 ye göre daha iyi hemde yakıt tüketimi 1.2 ye göre daha az ama yinede son karar sizin
aracın maliyet fiyatına bakarmısınız, 19 bin TL ama gelişi 33 bin, ahh şu vergiler ahhhh :SBugun gittim vede bayiden aşağıdaki fiyatı aldım en boşu ( zaten en bosuda dolu gibbi zaten)) renk beyaz
aracın maliyet fiyatına bakarmısınız, 19 bin TL ama gelişi 33 bin, ahh şu vergiler ahhhh :S
tahmin edilen ve duyduğumuz söylemler doğruymuş demekki, nisan gibi en geç haziran olarak bütün donanımların cliolarda bulunmasını bekliyordukDün renaulta e-posta yazmıştım. sport tourer de dizel otomatik gelecek mi diye, cevap:
Sn.Fırat Sarıca,
Yeni Sport Tourer modelimizin otomatik vitesli versiyonunun öngörülen lansman tarihi 2013'ün 2. yarısıdır.
Tüm araçlarımızı daha yakından inceleyebilmeniz ve tüm sorularınıza detaylı cevap alabilmeniz için, size en yakın yetkili satış noktamıza başvurmanızı rica ederiz.
ne yapmalıyız pekı? bekleyelımmı arkadaslar?