Clio 4 orjinal sisteme subwoofer bağlayabilirmiyim ?

amarulas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2016 clio 4 aracım var bassreflex denilen saçmalıklardan var araçta sistem olarak bass olarak ismine gere çok ama çok yetersiz geldi bana hemen boğulup cızırdıyor bu arada apple music kullanıyorum ve direk usb den ipod özelliği ile kullanıyorum yanı ses aktarımdan kalite sıkıntısı yok birde arabanın her yerinden trim sesi geliyor duymamak için sesi açıyorum bu sefer kalitesizlik sinirimi bozuyor bütçem 1.000 tl kadar biraz daha üstüne çıkabilirm ama fazlası olmaz kafamada olan şuan birtane subwoofer takmak mümkün olurmu acaba hiç bişey ellemeden takabilirmiyim veya takan varmı ?

:anla

Ben kadjara bagladim 7 ay once, toplam maliyet 600 tl iscilikde icinde. Memnunum.

c8eaec159b61ce5b77be754c8dd97e62.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba 2016 clio 4 aracım var bassreflex denilen saçmalıklardan var araçta sistem olarak bass olarak ismine gere çok ama çok yetersiz geldi bana hemen boğulup cızırdıyor bu arada apple music kullanıyorum ve direk usb den ipod özelliği ile kullanıyorum yanı ses aktarımdan kalite sıkıntısı yok birde arabanın her yerinden trim sesi geliyor duymamak için sesi açıyorum bu sefer kalitesizlik sinirimi bozuyor bütçem 1.000 tl kadar biraz daha üstüne çıkabilirm ama fazlası olmaz kafamada olan şuan birtane subwoofer takmak mümkün olurmu acaba hiç bişey ellemeden takabilirmiyim veya takan varmı ?

araç joymu iconmu? bu en kritik soru bilgi verirseniz ona göre devam ederiz

araç joymu iconmu? bu en kritik soru bilgi verirseniz ona göre devam ederiz
Icon aracım hocam ekranlı Versiyon 8 olan

bendede icon var ön kapılara pioneer bağlattım arkayada 1000 lik jbl bass koydum memnunum ama bana sesi hala az geliyor özel pandizot yaptırıp 2 tanede arkaya oval hopörler koymak istiyorum. ( arabaya binenler kulaklarını tıkasada bana az geliyor o ses ):) kendi medya oynatıcısına aracın dönüştürücü bağlıyorlar o şekilde çalıyor bana maliyeti 750 tl olmuştu.

bendede icon var ön kapılara pioneer bağlattım arkayada 1000 lik jbl bass koydum memnunum ama bana sesi hala az geliyor özel pandizot yaptırıp 2 tanede arkaya oval hopörler koymak istiyorum. ( arabaya binenler kulaklarını tıkasada bana az geliyor o ses ):) kendi medya oynatıcısına aracın dönüştürücü bağlıyorlar o şekilde çalıyor bana maliyeti 750 tl olmuştu.

Bu kadar sey yapmisken mid ve tiz takimida alsaydiniz sorun ortadan kalkardi. Soyle soyleyeyim benim 4 kapida mid takimi var on konsolda da iki tiz var. Bassi iptal etmeme ragmen midler kendi basina bile yardiriyor. Bassiz kullanmiyorum ama denemek amacli bi kere basi kapatip midlerden ses almistim gayet guzel gumbur gumbur ses verdi. Bir bass yogunlugu ve toklugu yok tabi ama stok hoparloru yerden yere vurur :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende karacamelih deki arkadaştaki üründen kullanıyorum gayet başarılı ürün

1GJOrp.webp

Geri