23 Kas 2020 #1 musti236 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 26 Direksiyonun altindaki kablo denetimden geçecek yer yok gibi aküden içeriye + kabloyu nerden gecirebilirim
Direksiyonun altindaki kablo denetimden geçecek yer yok gibi aküden içeriye + kabloyu nerden gecirebilirim
24 Kas 2020 #2 onurkucuk53 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ağu 2017 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 hava filtresinin yan tarafında küçük bir delik var, benim kabloyu oradan geçirdiler. tesisçatçının bulması lazım. pedalların oradan çıkıyor
hava filtresinin yan tarafında küçük bir delik var, benim kabloyu oradan geçirdiler. tesisçatçının bulması lazım. pedalların oradan çıkıyor
24 Kas 2020 Konuyu Başlatan #3 musti236 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 26 onurkucuk53' Alıntı: hava filtresinin yan tarafında küçük bir delik var, benim kabloyu oradan geçirdiler. tesisçatçının bulması lazım. pedalların oradan çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Resim atma şansınız varmı acaba
onurkucuk53' Alıntı: hava filtresinin yan tarafında küçük bir delik var, benim kabloyu oradan geçirdiler. tesisçatçının bulması lazım. pedalların oradan çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Resim atma şansınız varmı acaba