Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Captur Icon 1.2 Turbo EDC 120 hp Teknik Özellikler
"Bir motor, hareketli aksamın yağlanması ve soğutulması için yağ tüketir ve iki yağ değiştirme işlemi arasında yağ takviyesi yapılması normaldir. Bununla birlikte, eğer rodaj döneminden sonra ilave edilen yağ miktarı, 1 000 km için 0,5 litreden fazlaysa Marka Yetkili Servisi’ne başvurunuz. Bakım periyodu: Motor yağı seviyesini düzenli olarak ve özellikle her uzun yolculuktan önce kontrol ediniz, böylece motora zarar gelme riskini ortadan kaldırmış olursunuz."
Bizzat kullanım klavuzundan kopyalayarak size gönderiyorum. Yağ eksiltmesi normal değil ama fabrika çıkışı böyle. Bu sorun WV grubu araçlarda da var ama güncel motorlarda sorunu çözdüler mi bilmiyorum. Her 2000 KM de manuel kontrol etmekte fayda var, ama araçta uyarı veriyor zaten.
Arkadaşlar, 10 aydır kullandığım aracın arka kapılarındaki cam kaldırma düğmelerinde ışık olmadığını yeni farkettim. Gerçekten yok mu yoksa sorun benim arabada mı?