Bugün scenic' in için ne yaptın:):)

karabulut1978

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hadi bakalım kim aracı için ne yapıyor ne kadar ilgileniyor. bu gün scenic imin detaylı iç temizliğini yaptırdım ve kendi kendime '' iyi ki bu araca sahibim'' dedim:bravo

Bugun scenic e mazot alip, dolastirdim. Haftayada sizin yaptiginizdan yapacagimi soyleyip kandirdim. :)

babam yurtdısındaydı araba bendeydi,yıkamaya goturmeye usendim yagmur cok guzel yagıyordu uzerindeki tozlar gitsin diye garajdan dısarı cıkarttım :D:D

Haftalık LPG mi aldım, ama gönlünü almak için 50 TL de BENZİN aldımm

sileceklerini değiştireyim dedim...servise sordum 100 tl dedi bende '' yuh '' dedim.

Herkes ne yapti yazsin diyerek konuyu genellemissin ama baslik bu genellemeye izin vermiyor :)

--------------------
Bugun ic dis temizlik komple cila yaptim. Pazar gunu de lipisini boyamistim. Koppek spec oldu :D

Herkes ne yapti yazsin diyerek konuyu genellemissin ama baslik bu genellemeye izin vermiyor :)

--------------------
Bugun ic dis temizlik komple cila yaptim. Pazar gunu de lipisini boyamistim. Koppek spec oldu :D
hönk? :) biraz açarmısın 10 kere okudum..vardığım sonuç başlığımı değiştirelim?

hönk? :) biraz açarmısın 10 kere okudum..vardığım sonuç başlığımı değiştirelim?

:D :D olur arada öyle :D

diyorum ki; başlıkla içerik çelişiyor.içeriğe göre herkes yazabilir, başlığa göre sadece scenic sahipleri yazabilir, şeklinde görünüyor..

tmm fung-hu işte :) scenic sahiplerinin scenic'e ne yaptığı :D:D

Geri