Parçanın arızalı olduğunu nasıl anladınız bizim aractada bazen ses o parçadan biraz fazla geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turbo tamiri yapan usta parçanın arızalı olduğunu söyledi başka parça ile değişti aracın tepkisi değişti bende parçacı dan alıp kendim taktımParçanın arızalı olduğunu nasıl anladınız bizim aractada bazen ses o parçadan biraz fazla geliyor.
Coşkun hocam benim araç 2005 megane 1.5 dci ben aracımda bu parçayı bulamadım.her 1.5 dci motorda yok sanırım.Turbo tamiri yapan usta parçanın arızalı olduğunu söyledi başka parça ile değişti aracın tepkisi değişti bende parçacı dan alıp kendim taktım
Vardır farklı yerde farklı şekilde olabilirCoşkun hocam benim araç 2005 megane 1.5 dci ben aracımda bu parçayı bulamadım.her 1.5 dci motorda yok sanırım.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu parça olabilir 2 tane hava girişi var benim parça da küçük hortumlar turbo ya gidiyor
Turbo tamiri yapan usta parçanın arızalı olduğunu söyledi başka parça ile değişti aracın tepkisi değişti bende parçacı dan alıp kendim taktım
Evet çekiş daha iyi olduParça değişiminden sonra düzeldi mi arıza