Aracım 2007 Kangoo 1.5 dci. Aracım ilk çalışırken geç çalışıyor ama daha sonra hemen çalışıyor. Belirli süre geçtikçe marş süresi uzuyor.
Yakıt sisteminde hava var. Depodan (şamandıra) çıkışından itibaren belirli bir oranda hava var. Mazot filtresinde hava birikiyor oradan birleşip mazot pompasına gönderiyor. Mazot pompasından geri dönüş borusunda (depoya giden) ise çok aşırı derece hava var.
Not: ilk önceleri el pompası ile mazotu pompalayınca erken çalışıyordu şimdi ise nekadar pompalardam pompalıyayım el pompası hiç sertleşmiyor. mazot havalı bir şekilde depoya geri dönüyor.
Araç Üzerinde Yapılan İşlemler
1-Enjektörler yaptırıldı.
2-Mazot filtresi değişti.
3-Vakvak mazot el pompası değişti.
4-Filtre ile mazot pompası arasına çekvalf atıldı.
5-Mazot hortumları depoya kadar kontrol edildi bazısı değişti.
6-Mazot şamandırası söküldü üzerindeki mazot emen hortum değişti.
Aracımı 1 yıldır sanayiye götürüyorum hala sorunumu çözmediler lütfen bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevap versin. Hayırlı Günler.
Yakıt sisteminde hava var. Depodan (şamandıra) çıkışından itibaren belirli bir oranda hava var. Mazot filtresinde hava birikiyor oradan birleşip mazot pompasına gönderiyor. Mazot pompasından geri dönüş borusunda (depoya giden) ise çok aşırı derece hava var.
Not: ilk önceleri el pompası ile mazotu pompalayınca erken çalışıyordu şimdi ise nekadar pompalardam pompalıyayım el pompası hiç sertleşmiyor. mazot havalı bir şekilde depoya geri dönüyor.
Araç Üzerinde Yapılan İşlemler
1-Enjektörler yaptırıldı.
2-Mazot filtresi değişti.
3-Vakvak mazot el pompası değişti.
4-Filtre ile mazot pompası arasına çekvalf atıldı.
5-Mazot hortumları depoya kadar kontrol edildi bazısı değişti.
6-Mazot şamandırası söküldü üzerindeki mazot emen hortum değişti.
Aracımı 1 yıldır sanayiye götürüyorum hala sorunumu çözmediler lütfen bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevap versin. Hayırlı Günler.