Saygideger buyuklerim ve sevgili kardeslerim ; 26.05 tarihi icin mangal organizasyonu duzenliyoruz. Yaklasik bi 10 gunumuz oldugu icin degerlendirme ve fikirlerinizi alabiliriz. Katilimlarinizi bekliyoruz. Degerli listemizde , degerli isimlerinizi görmek istiyoruz. Sms hizmetimiz bos isler müdürü olarak bendedir. Konu tam anlamiyla sekillendigi an hizmet verilecektir. Saygilar
Bulusmaya dair guncel bilgiler asagidaki gibidir ;
Pazar günü 11.30 ile 12.00 arasi KC Göksu AVM Otoparkinda bulusuyoruz. 3 veya katilima göre 4 araca binip gidiyoruz arkadaşlar. İstikamet Kızılcahamam/Soguksu bilginiz olsun. Tahmini bir maliyet hesabi ile 30 TL bilemediniz 40 TL yi asacagini düsünmüyorum. Net oturup hesap yapip sms ile herkese bildirimi yapacagim. Liste asagidaki gibi günceldir. Katilmayanlara sevgiler
Ve o liste ;
- Berk ŞENDUR
- Gökay YILMAZ
- Evren TOPÇU
- Emre YILMAZ
- Mehmet TIRPAN
- Onur TURAN
- Oğuzhan AKGÜL- Anil BIYIKOĞLU
- Sinan SOYLU
- Mehmet ESEN
- Onur GÖNÜLLÜ
Kucuk bir rica ; Mesaji editleyen yetkili kimse isimleri yazarsan sevinirim. Yada yazma ben kendim girince güncellerim.
Cevap : Benim Ben Kim oalcak başka Evren
Cevap : Evren abi onu bile yanlis yaziyosun bravo
"KALABALIĞI GÖRDÜM"
Bulusmaya dair guncel bilgiler asagidaki gibidir ;
Pazar günü 11.30 ile 12.00 arasi KC Göksu AVM Otoparkinda bulusuyoruz. 3 veya katilima göre 4 araca binip gidiyoruz arkadaşlar. İstikamet Kızılcahamam/Soguksu bilginiz olsun. Tahmini bir maliyet hesabi ile 30 TL bilemediniz 40 TL yi asacagini düsünmüyorum. Net oturup hesap yapip sms ile herkese bildirimi yapacagim. Liste asagidaki gibi günceldir. Katilmayanlara sevgiler
Ve o liste ;
- Berk ŞENDUR
- Gökay YILMAZ
- Evren TOPÇU
- Emre YILMAZ
- Mehmet TIRPAN
- Onur TURAN
- Oğuzhan AKGÜL- Anil BIYIKOĞLU
- Sinan SOYLU
- Mehmet ESEN
- Onur GÖNÜLLÜ
Kucuk bir rica ; Mesaji editleyen yetkili kimse isimleri yazarsan sevinirim. Yada yazma ben kendim girince güncellerim.
Cevap : Benim Ben Kim oalcak başka Evren
Cevap : Evren abi onu bile yanlis yaziyosun bravo
"KALABALIĞI GÖRDÜM"
Son düzenleme: