Merhaba, ÖTV muafiyeti ile benzinli otomatik Megane almayı düşünüyorum. Eski aracım 2007 corolla sol idi servis görmedim (buraya japon övmeye gelmedim saygılar , bundan dolayı sanayide tanıdığım bile yok ayrıca arabalardan da çok anlamıyorum. Yeni corollanın hybridleri muafiyete dahil olmadığı için alamıyorum 1.5 modellerinin de bir esprisi olmadığından (yakıt, donanım, malzeme kalitesi bir de 6500 devirde o kadar bağırması hoşuma gitmiyor), başka bir uzun süreler beni yormadan binebileceğim bir aile arabası bakıyorum. Megane 4 1.3tce edc birçok ihtiyacıma karşılık verebileceğini düşünüyorum (diğer markalara göre bakımları daha uzun süreli ve daha makul, garanti sonrası parça sıkıntısı yok, bagaj hacmi ve sürücü alanı geniş, yakıt problem değil arabayı çok kullanmam vb.). Sizlere danışmak istediğim konu aracın güncel fiyatlarda (ötv muafiyetini de hesaba katınca) hangi donanım paketi en mantıklısı olur? Düşük donanım tercih edip eksik özellikleri Renolock vb. gibi yerlerden tamamlamak daha mı mantıklıdır (her donanımın orijinalinin yerinin tutmayacağının da farkındayım)? Her türlü tavsiye ve önerilerinize açığım.