2021 Sohbet Muhabbet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi bayramlar RFC dostları :eyv

facebook çıktı forumlar bozuldu :)

Herkese iyi günler.2021 1,3 tce otomatik benzinli megane ile aranıza katıldım .Araç 21000 km de ve 2 haftalık sürüş deneyiminde kulağıma ince bir ses takıldı . 30 ila 50 km arasında sanırım vites geçişinde şanzımandan çok ince bir ses geliyor. Geçişler çok seri kusursuz lakin hep aynı yerde gelen bir hafif bir vuup sesi var .Çok sessiz ama dinleyince kulağa takılıyor. Forumda bazı arkadaşlarda bahsetmiş bu konuda .Bir problem midir kronik midir bilemedim ama sorunsuz sürüyorum .Forumda bir arkadaş test araçlarında bile bu sesin geldiğini söylemişti. Bunun için servise gitmeli miyim bilemedimhımm

Herkese iyi günler.2021 1,3 tce otomatik benzinli megane ile aranıza katıldım .Araç 21000 km de ve 2 haftalık sürüş deneyiminde kulağıma ince bir ses takıldı . 30 ila 50 km arasında sanırım vites geçişinde şanzımandan çok ince bir ses geliyor. Geçişler çok seri kusursuz lakin hep aynı yerde gelen bir hafif bir vuup sesi var .Çok sessiz ama dinleyince kulağa takılıyor. Forumda bazı arkadaşlarda bahsetmiş bu konuda .Bir problem midir kronik midir bilemedim ama sorunsuz sürüyorum .Forumda bir arkadaş test araçlarında bile bu sesin geldiğini söylemişti. Bunun için servise gitmeli miyim bilemedimhımm
Merhaba, öncelikle aramıza hoş geldin aracın hayırlı olsun.
İçinde kuşku varsa yetkili servise göstermende fayda var, neticede aracın garanti kapsamında...

izmirde renonun ciğerini bilir diyebileceğiniz bir tamirci varmı

Arkadaşlar aracım ilk ışık yaktiginda elektrikfiye gittim bilgisayar bağladı direksiyon airbag makarası arızalı direnç atalim makarayi al gel takarız dedi.Sonra ışık yine yandı başka bir elektrik gittim yok direksiyon sıkıntı yok dedi kemerlerde sorun direksiyon direnci soktu kemerlere direnç attın sonra yine ışık yaktı dirençleri bu sefer kendim soktum bu konuda yardımcı olun nasıl gidecek bu sorunum araba deneme tahtası oldu artık.

Airbag sargısı değişimi yapıldı mı ? Genelde megane 2 scenic 2 kangoo 2 clio 3 lerde kopuyor

Geri