%10 ÖTV Kazığı Yetmedi Bir Zamda Bugün Yaptılar .........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Son dakika benzin ve motorine zam geldi
Benzin ve motorine dün yapılan 20 kuruşluk ÖTV artışının ardından yeni bir zam daha geldi.

Akaryakita-cifte-zam-geldi_1461682431.jpg

Benzin ve motorine zam geldi. Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 Eylül 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 12 kuruş, motorinde 6 kuruş, gaz yağında ise 5 kuruş fiyat artışı meydana geldi. Böylece İstanbul’da benzinin litresi 4 lira 75 kuruşa çıktı.

Ayip ya..boyle sey olurmu?

Yakışır...

Yazıkki ne yazık, bu millet daha ne yapsın arkadaş her türlü çileyi çek gerekirse ölümü göze al sonra ödülü bu.Terbiyesizlik....

Nasılsa yol yaptılar yürüyerek gideriz sıkıntı yok :eyv

bu akaryakıt şirketlerine ne söylersen az gelir tabiki ötvyi yükseltenede lanetler tamda bayramda olacak şey deyil kendileri löp löp yerken milletin cebine göz diktiler adi herifler birde size bişey soracam ben aranızda yaklaşık bir ay oldu katılalı arasıra siteye giremiyorum sizlerdede oluyormu ulaşılamıyor yazıyor şimdiden herkesin kurban bayramını tebrik ediyorum kazasıs belasız bayramlar.reno:)

Evet ya site bazen calismiyor neden acaba?

Suriyeye yapılan operasyonların faturaları bunlar.. Tüm dünyada yakıt fiyatları düşüyor. Bize Ötv yi geçiriyorlar. A.q. böyle düzenin...

14183927_10154471055917622_4168729819806096893_n.jpg

Geri